Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per al 6è BFAST Duatló de Rubí La prova organitzada pel Club Natació Rubí es disputarà el proper diumenge 17 de març per diverses vies de la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obertes les inscripcions per al 6è BFAST Duatló de Rubí

La prova organitzada pel Club Natació Rubí es disputarà el proper diumenge 17 de març per diverses vies de la ciutat

Gerard Rams, Aleix Janer i Juan López (foto: Ajuntament de Rubí).
Gerard Rams, Aleix Janer i Juan López (foto: Ajuntament de Rubí)

El Duatló de Rubí tornarà als carrers de la ciutat el proper diumenge 17 de març. En la seva sisena edició, la prova organitzada pel Club Natació Rubí, amb el suport dels ajuntaments de Rubí i Sant Cugat i de la Federació Catalana de Triatló, s’ha rebatejat amb el nom de BFAST Duatló de Rubí com a conseqüència del nou patrocini d’aquesta empresa d’equipament esportiu.

Per segon any consecutiu, la cursa es disputarà en la modalitat Duatló Sprint (5 km a peu ─ 20 km en bicicleta ─ 5 km a peu) per tal d’afavorir la màxima participació de rubinencs i rubinenques. Com és tradicional, la sortida i arribada serà a la Rambla del Ferrocarril, on també hi haurà el box de les bicicletes. La prova s’iniciarà a les 10 h i tindrà el següent recorregut per a totes les categories:

  • 5 quilòmetres corrents per Les Torres i el Vint-i-cinc de Setembre
  • 20 quilòmetres en bicicleta per la C-1413 i el polígon de Cova Solera
  • 2,5 quilòmetres corrents pel Vint-i-cinc de Setembre i Les Torres

Com a novetat, l’organització ha modificat lleugerament el primer tram, que ara passarà per la zona del Rubí Forma i la plaça del Doctor Pearson. D’aquesta manera, s’ha volgut eliminar revolts i dissenyar un recorregut “més net i atractiu” per als participants, tal com ha explicat Aleix Janer, organitzador de la prova.

Un any més, el Duatló de Rubí figura al calendari de la Federació Catalana de Triatló i forma part de la Copa Catalana. Un reconeixement que ha estat possible gràcies a l’esforç organitzatiu del Club Natació Rubí. El regidor d’Esports, Juan López, ha agraït a l’entitat aquesta “feina que realitza durant tot l’any per poder fer una prova tan important [...]. Volem fer una crida als i les esportistes perquè accedeixin al Duatló, cal posar en valor la tasca del club”. Un suport que també ha volgut expressar Gerard Rams, gerent del nou patrocinador BFAST: “Estem molt contents, des de l’empresa hi ha molt vincle amb el Club Natació Rubí i vam pensar que seria molt bona idea poder unir el nostre nom a aquest Duatló”.

Les inscripcions per a la prova es poden fer fins al 13 de març a la nit al web www.duatlorubi.com. Les persones participants rebran com a obsequi una samarreta tècnica i una bossa amb productes dels patrocinadors, a banda de l’habitual avituallament. La prova té una capacitat màxima de 400 atletes i és possible gràcies a la col·laboració de 120 persones voluntàries.