Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per a participar a la 29a Cursa de Fons a Sant Muç La competició, organitzada per la Unió Atlètica Rubí amb el suport de l’Ajuntament, tindrà lloc el diumenge 12 de novembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obertes les inscripcions per a participar a la 29a Cursa de Fons a Sant Muç

La competició, organitzada per la Unió Atlètica Rubí amb el suport de l’Ajuntament, tindrà lloc el diumenge 12 de novembre

Juan López i Vicente Blasco, durant la presentació de la 29a edició de la cursa.
Juan López i Vicente Blasco, durant la presentació de la 29a edició de la cursa

El diumenge 12 de novembre es durà a terme la 29a edició de la Cursa de Fons a Sant Muç. L’esdeveniment, organitzat per la Unió Atlètica Rubí (UAR) amb el suport de l’Ajuntament i la Federació Catalana d’Atletisme, constarà de quatre proves diferents: una cursa de 10 km per a adults i tres curses infantils de diferents distàncies, en funció de les edats dels participants.

Un any més, la prova dels adults tornarà a ser puntuable a la Lliga Championchip. Els corredors i corredores sortiran des de la rambla del Ferrocarril a les 9.30 h, seguiran per diversos carrers del centre de la ciutat i pujaran fins a la urbanització de Sant Muç, per després tornar al punt inicial de la rambla del Ferrocarril. El circuit està homologat pel Comitè de Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme.

Pel que fa a les curses infantils, també tindran com a punt de sortida i arribada la rambla del Ferrocarril. En aquest cas, seran recorreguts plenament urbans que aniran dels 830 als 2.300 metres. La sortida de la primera cursa tindrà lloc al voltant de les 11 h.

El regidor d’Esports, Juan López, ha agraït a la UAR la seva tasca organitzadora: “El treball que està fent la Unió Atlètica Rubí és excepcional [...]. Aquesta cursa cada dia agafa més força. De fet, aquesta és ja la 29a edició”. López també ha convidat la ciutadania a participar en aquesta cursa que, com ha dit, “comprèn totes les edats”.

De la seva banda, el president de l’entitat organitzadora, Vicente Blasco, ha parlat de l’al·licient de la Cursa de Fons a Sant Muç: “És un recorregut dur, perquè hi ha una pujadeta llarga, però precisament per això té aquest component de més diversió pels atletes. No és una cursa plana, sinó que s’han de preparar una mica més”. El president de la UAR també ha agraït la tasca de tots els voluntaris que faran possible la cursa: “La UAR mou al voltant d’una vuitantena de voluntaris, perquè el recorregut és molt llarg i té moltes cruïlles. Hem de donar les gràcies a les associacions de veïns, que cobreixen tota aquesta part del recorregut”.

Les inscripcions per a la prova d’adults de la 29a Cursa de Fons a Sant Muç, enguany obertes a un màxim de 500 participants, es poden fer al web de la Lliga Championchip i també a la botiga Tot Running de Rubí. Les persones interessades a prendre part a les proves infantils, en canvi, han d’emplenar el formulari habilitat per la UAR. En aquest cas, les inscripcions es tancaran quan s’assoleixin els 300 corredors.

Tot els participants a la cursa d’adults rebran una samarreta tècnica, una bossa i diversos obsequis. A més, disposaran de servei de guarda-roba, avituallament durant i després de la cursa i servei de dutxes.