Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per a la formació en noves tecnologies Les persones interessades a assistir als cursos d’informàtica i Internet s’hi poden apuntar fins a aquest divendres 5 de febrer https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obertes les inscripcions per a la formació en noves tecnologies

Les persones interessades a assistir als cursos d’informàtica i Internet s’hi poden apuntar fins a aquest divendres 5 de febrer

Els cursos es fan a l’Ateneu.
Els cursos es fan a l’Ateneu

Les inscripcions per als nous cursos d’informàtica i Internet que ofereix l’Ajuntament de Rubí es poden realitzar fins a aquest divendres 5 de febrer. La formació en noves tecnologies es farà entre el 8 de febrer i el 18 de març a l’Ateneu Municipal.

Els cursos s’adrecen a tota la ciutadania rubinenca major de 16 anys i tenen una durada de 16 hores, repartides en franges de matí o de tarda. S’ofereixen tres modalitats, totes amb un preu públic de 18 €: Iniciació a la informàtica i Internet (del 8 al 18 de febrer), Internet avançat (del 22 de febrer al 3 de març) i Writer i Calc bàsic (del 7 al 17 de març). Amb aquesta oferta es manté un equilibri entre la formació bàsica i els cursos més avançats i específics, atenent a la demanda dels usuaris i als criteris que fixa la Generalitat de Catalunya per a l’obtenció de l’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Les inscripcions s’han de fer telefònicament, trucant al número 93 588 00 41, fins a aquest divendres de 10 a 14 h i de 16 a 18 h. Fora d’aquest període, cal trucar al telèfon de l’Ateneu Municipal, el 93 588 74 73.