Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per a la formació Com abordar els conflictes a les entitats i associacions L'Oficina d’Atenció i Suport a les Entitats (OASE) i el Servei de Mediació Ciutadana de l’Ajuntament de Rubí, s’ofereix la formació Com abordar els conflictes a les entitats i associacions https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obertes les inscripcions per a la formació Com abordar els conflictes a les entitats i associacions

L'Oficina d’Atenció i Suport a les Entitats (OASE) i el Servei de Mediació Ciutadana de l’Ajuntament de Rubí, s’ofereix la formació Com abordar els conflictes a les entitats i associacions

Anterior sessió de l'OASE (Foto: Localpres).
Anterior sessió de l'OASE (Foto: Localpres)

El taller que ofereix l'OASE i el Servei de Mediació constarà de tres sessions de dues hores cadascuna. En aquestes es durà a terme una introducció teòrica a la gestió del conflicte, on s’abordarà l’aproximació al conflicte i la gestió positiva, les causes i anàlisi dels conflictes, per acabar tractant les eines, habilitats i capacitats necessàries per al seu tractament.

Els conflictes són inherents a les persones, a les relacions, i les entitats i associacions no en són una excepció. La manca de comunicació, la divergència d’objectius, les relacions no satisfactòries entre els membres de l’associació, un baix nivell de participació, qüestions que tenen a veure amb el funcionament de l’organització, la diversitats en les formes de treballar, etc., fa que en moltes de les entitats els conflictes es donin principalment a nivell intern.

No obstant, l’abordatge del conflicte i la seva resolució en positiu pot esdevenir una bona estratègia per resoldre les divergències, i enfortir les pròpies entitats des de dins. Les inscripcions per al taller ‘Com abordar els conflictes a les entitats i associacions’ romandran obertes fins el proper 11 de desembre.

La formació es durà a terme els dies 12, 14 i 19 de desembre, de 19 a 21h, a l’Ateneu Municipal de Rubí (c. Xile, 1-3). Per a formalitzar la inscripció cal enviar un correu electrònic a l’adreça oase@ajrubi.cat. Per a més informació, contacteu amb l’esmentada adreça o bé truqueu al telèfon 93.588.74.73”