Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions als cursos i tallers de primavera de l’Ateneu Les persones interessades en participar als cursos, tallers i activitats familiars de la programació de primavera de l’Ateneu ja poden fer efectiva la inscripció https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obertes les inscripcions als cursos i tallers de primavera de l’Ateneu

Les persones interessades en participar als cursos, tallers i activitats familiars de la programació de primavera de l’Ateneu ja poden fer efectiva la inscripció

Les inscripcions es poden fer al mateix Ateneu (Foto: Ajuntament/Localpres).
Les inscripcions es poden fer al mateix Ateneu (Foto: Ajuntament/Localpres)

L’Ateneu estrena trimestre i obre les inscripcions al seu programa d’activitats que té la divulgació cultural com a eix principal. Les inscripcions ja es poden dur a terme de manera presencial a les instal·lacions de l’equipament cultural o bé en línia a la web cursos.ajuntamentrubi.cat. El termini s’allargarà fins que s’exhaureixin les places.

Escriptura creativa, iniciació a la fotografia digital així com dibuix i pintura són algunes de les activitats que proposen els cursos d’aquest darrer trimestre. L’Ateneu manté la seva aposta per la varietat en la formació, la divulgació cultural, l’oci i les activitats famliars.

A més, l’equipament cultural continua amb les propostes pensades per a la família. Per exemple, Música per a petita infància i el cicle Teatre per a petita infància que estan pensades per a infants de zero a cinc anys. La programació també inclou activitats per nens i nenes de sis a onze anys que treballen els àmbits de la creativitat, la ciència i la tecnologia.

La música, com és habitual, té un pes important a la programació. Aquest trimestre no hi faltarà el Cicle de Jazz de l'Associació Jazz Rubí, que inclourà entre d'altres les actuacions de la Jam session (11 de maig) i les XVIII Jornades de Jazz dins la Festa Major de Sant Pere; i la sèrie de concerts Sala Clàssica, que inclou els recitals de la violinista Alvarlandia (24 de maig) i el duet Goue Duet, de violí i piano (21 de juny). A més, l'Ateneu dona continuïtat al cicle Conta'm una òpera, que ofereix una mirada divulgativa sobre aquest gènere musical seguint el fil de la programació estable del Gran Teatre del Liceu. Així, els assistents podran fer una aproximació als llibrets de Les pêcheurs de perles de Bizet (16 de maig) i Tosca de Puccini (13 de juny).