Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions als Casals d’Infants diaris El consistori s’adapta al nou calendari lectiu i avança la posada en marxa d’aquest recurs al 5 de setembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Obertes les inscripcions als Casals d’Infants diaris

El consistori s’adapta al nou calendari lectiu i avança la posada en marxa d’aquest recurs al 5 de setembre

Obertes les inscripcions als Casals d’Infants diaris.

El servei de Casal d’Infants Diari s’ofereix als nens i nenes de 3 a 12 anys i disposa de trenta places d’atenció diària a l’Institut-Escola Teresa Altet  i a l’Escola 25 de Setembre. El Casal d’Infants Diari té l’objectiu de donar suport i estimular el desenvolupament de cada infant, i ajudar en la socialització i l’adquisició dels aprenentatges bàsics a través d’activitats socioeducatives en grup. Durant el curs 2022-2023, el consistori s’adapta al nou calendari lectiu i avança la posada en marxa d’aquest recurs al 5 de setembre.

Tots els grups del Casal Diari tindran com a màxim deu infants que funcionaran com a grups estables. Com l’any passat, les inscripcions seran per blocs i cada infant es podrà inscriure només en una de les tres opcions següents: dilluns-dimecres-divendres (30 euros al mes);  dimarts-dijous (20 euros al mes) o bé un dia de la setmana a escollir (10 euros al mes). L’horari del servei serà de 17 a 19 h, de 16.30 h a 19 h per als infants del centre on s’ofereix el casal.

Les inscripcions ja es poden formalitzar a través de la Seu Electrònica. Trobareu la informació i l’imprès de sol·licitud d’inscripció en aquest enllaç. La petició s’ha de presentar prioritàriament de manera telemàtica en forma d’instància genèrica. Per poder fer el tràmit telemàtic, cal que disposeu del certificat electrònic (idCAT o eDNI) o que estigueu donats d’alta al servei idCAT mòbil per identificar-vos. Podeu obtenir l'IdCAT mòbil de forma immediata a través d’aquest enllaç.

Només per a aquelles famílies que tinguin dificultats per presentar la sol·licitud telemàticament, el tràmit es podrà fer de forma presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, reservant la cita prèviament.

Les places són limitades i s’atorguen per ordre d’arribada de la sol·licitud d’inscripció. S’informarà la família telefònicament de si ha obtingut o no la plaça sol·licitada i del dia que l’infant podrà començar l’activitat.

Objectius de Desenvolupament sostenible