Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la convocatòria per als premis a les millors iniciatives comercials de nova implantació Els comerciants poden presentar les seves sol·licituds a l'OAC o a la FUER des del 2 d’agost i fins al 20 de setembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Oberta la convocatòria per als premis a les millors iniciatives comercials de nova implantació

Els comerciants poden presentar les seves sol·licituds a l'OAC o a la FUER des del 2 d’agost i fins al 20 de setembre

Només podran sol·licitar aquest ajut les activitats que es desenvolupin en establiments ubicats dins la Trama Urbana Consolidada de Rubí. (foto: Ajuntament de Rubí).
Només podran sol·licitar aquest ajut les activitats que es desenvolupin en establiments ubicats dins la Trama Urbana Consolidada de Rubí. (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament de Rubí ha obert la convocatòria als Premis a les millors iniciatives comercials, que reconeixeran amb 5.000 euros cadascun els dos millors projectes implantats aquest 2019.

Els objectius d’aquestes ajudes són fomentar la implantació de noves activitats comercials a la nostra ciutat i l’emprenedoria comercial, promoure l’ocupació de locals buits, dinamitzar les diferents zones comercials de la ciutat i potenciar el comerç de proximitat. Només podran sol·licitar aquest ajut les activitats que es desenvolupin en establiments ubicats dins la Trama Urbana Consolidada de Rubí.

Poden optar-hi les persones físiques i jurídiques que durant l’any 2019 tinguin previst obrir o hagin obert un establiment comercial al detall o bé tinguin previst traslladar o hagin traslladat a un nou local comercial una activitat ja en funcionament. El trasllat haurà de ser a una zona comercialment més idònia per al tipus d’activitat desenvolupada.

La convocatòria dels premis, amb tots els requisits necessaris per poder-hi optar, es pot consultar a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí. També s’hi pot accedir a través del web de Rubí Comerç i l'apartat de Comerç del web municipal.

Els dos establiments guanyadors seran triats per un jurat expert d’acord amb els criteris de valoració establerts a les bases. Entre d’altres, els comerços hauran de ser originals pel seu producte, pel públic objectiu i per la fórmula de venda, i contribuir a la dinamització comercial del seu entorn.

Les sol·licituds per participar a la convocatòria es podran presentar des del 2 d’agost fins al 20 de setembre a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) ─la del Centre o la de Les Torres─ o a la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), situada a la Masia de Can Serra. Els horaris d'agost dels diferents equipaments es poden consultar al web municipal.