Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini per presentar propostes al Concurs de Cartells de Carnaval 2015 Els treballs es poden fer arribar a les Oficines d’Atenció a la Ciutadania fins al 9 de gener https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Obert el termini per presentar propostes al Concurs de Cartells de Carnaval 2015

Els treballs es poden fer arribar a les Oficines d’Atenció a la Ciutadania fins al 9 de gener

“Sardines”, de la rubinenca Sara González, va ser el guanyador de l’any passat.
“Sardines”, de la rubinenca Sara González, va ser el guanyador de l’any passat

L’Ajuntament de Rubí ha convocat el Concurs de cartells de Carnaval 2015, que servirà per decidir la imatge promocional d’aquesta festivitat. El treball guanyador rebrà un premi de 750 € i s’exposarà en un equipament cultural juntament amb una selecció dels millors del certamen.

Els participants, que han de ser majors de 18 anys, poden presentar un màxim de dues propostes fins al 9 de gener a les 14 h a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC). Els cartells es poden elaborar amb qualsevol tècnica ─pintura, il·lustració, fotografia, collage, etc.─ que sigui apta per a la reproducció mitjançant quadricromia.

Les obres s’han de presentar muntades sobre suport cartró ploma i en sentit vertical, amb unes dimensions de 40 cm d’amplada x 50 cm d’alçada. Cal posar, centrat en la part inferior, el logotip de l’Ajuntament, que es pot descarregar des del web www.rubi.cat/cultura, i hi ha de figurar el següent text:

Carnaval 2015
12 de febrer ─ Dijous Gras
14 de febrer ─ Rua i ball popular
15 de febrer ─ Matí de Carnaval
18 de febrer ─ Enterrament de la Sardina

La valoració dels treballs presentats anirà a càrrec d’un jurat constituït per professionals del món del disseny i representants de l’Ajuntament, i presidit per la regidora de Promoció de la Cultura, Neus Muñoz. El seu veredicte es farà públic el 15 de gener del 2015.

Per a més informació sobre el certamen, cal adreçar-se al Servei de Cultura de l’Ajuntament de Rubí o bé consultar el web www.rubi.cat/cultura. A l’hora de presentar els cartells, cal tenir en compte que les OAC modifiquen el seu horari habitual durant les festes de Nadal. Així, l’oficina de Les Torres restarà tancada entre el 22 de desembre i el 7 de gener, mentre que la del Centre farà horari intensiu ─de 8 h a 14.30 h─ del 24 de desembre al 5 de gener, i tancarà els dissabtes 27 de desembre i 3 de gener.