Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini per inscriure’s a la 6a edició del concurs (RE)Imagina’t. Fem un espot no sexista! A la passada edició, alumnes de l’Escola Maristes de Rubí van guanyar un dels premis del certamen, organitzat per l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Obert el termini per inscriure’s a la 6a edició del concurs (RE)Imagina’t. Fem un espot no sexista!

A la passada edició, alumnes de l’Escola Maristes de Rubí van guanyar un dels premis del certamen, organitzat per l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació

Els alumnes dels Maristes, després de recollir el premi l’any passat (foto: Observatori de les dones en els mitjans de comunicació).
Els alumnes dels Maristes, després de recollir el premi l’any passat (foto: Observatori de les dones en els mitjans de comunicació)

L’Observatori de les Dones en els mitjans de comunicació organitza la 6a edició del concurs (RE)Imagina’t. Fem un espot no sexista!. El certamen s’adreça a grups de nois i noies d’entre 14 i 18 anys dels centres d’educació formal i d’entitats d’educació en el lleure dels municipis que formen part de l’Observatori, organisme al qual Rubí es va adherir l’any 2009. A través d’aquest concurs, es proposa als participants que elaborin un guió i un story-board per a un espot no sexista.

El concurs s’estructura en dues categories: la categoria 1, en la qual hi poden participar grups de nois i noies de 14, 15 i 16 anys, i la categoria 2, oberta als nois i noies de 17 i 18 anys. Els grups guanyadors tenen, com a premi, la possibilitat de realitzar l’espot, amb el suport d’un equip de professionals de producció audiovisual.

Enguany, novament, s’estableixen quatre guardons, dos per a cada categoria. Així, es lliuraran dos premis al millor guió i story-board sobre un espot referent a un producte i dos més al millor guió i story-board sobre un espot referent a una campanya de sensibilització en l’àmbit de la corresponsabilitat en el treball domèstic.

El termini d’inscripcions està obert fins el 14 de novembre. Per a participar al concurs cal enviar un correu electrònic a l’adreça .

L’Escola Maristes, premiada en passades edicions
A la 5a edició del concurs, alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Maristes de Rubí van guanyar un dels premis del (RE)Imagina’t. El projecte realitzat pels alumnes Hernán Capilla, Yara Mercado, Blanca Torre i Dani Casas, titulat Drapnet, va ser reconegut en l’apartat de millor guió i storyboard per a un espot de producte.

D’altra banda, l’any 2013 un altre grup d’estudiants d’aquesta escola, format per Magda Berchin, Anna Borràs, Oscar Garcia i Albert Pertegós, van rebre un dels tres accèssits del concurs per l’espot Instant.