Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Núria Espert interpretarà a Rubí l’espectacle del seu comiat El proper 1 de novembre, l’actriu catalana protagonitzarà “La isla del aire” al Teatre Municipal La Sala https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Núria Espert interpretarà a Rubí l’espectacle del seu comiat

El proper 1 de novembre, l’actriu catalana protagonitzarà “La isla del aire” al Teatre Municipal La Sala

Núria Espert a “La isla del aire” (foto: David Ruano).
Núria Espert a “La isla del aire” (foto: David Ruano)

El Teatre Municipal La Sala de Rubí serà una de les parades de La isla del aire, l’espectacle teatral amb què la veterana actriu Núria Espert s’acomiadarà definitivament dels escenaris. L’obra es podrà veure el dimecres 1 de novembre a les 18.30 h.

La isla del aire és un text d’Alejandro Palomas que arriba als teatres de la ma de Mario Gas. El protagonitza Núria Espert al costat de Vicky Peña, Teresa Vallicrosa, Miranda Gas i Candela Serrat. La història s’ubica a Menorca, on una família de cinc dones, guiades per la vella Mencía (la matriarca de la família), s’endinsen en un viatge en barca a la Isla del Aire. La desaparició de l’Helena, la neta gran de la Mencía, es ben present en el pensament de la família i, durant aquesta excursió, la Mencía obligarà les seves filles i netes a enfrontar-se a la veritat i als secrets que oculten.

Hi ha previstes més de cent funcions de La isla del aire arreu de l’Estat, entre les quals es troba la programada a Rubí. Les entrades per a La Sala es posaran a la venda el proper divendres 2 de juny.

   

Tota una vida dedicada a la interpretació

Núria Espert, de 87 anys, tanca amb La isla del aire una llarguíssima trajectòria artística. L’actriu va començar la seva carrera als 13 anys al Teatre Romea i, des de llavors, ha treballat tant als escenaris teatrals com a l’òpera i el cinema. També ha ocupat càrrecs de responsabilitat como el de directora del Centro Dramático Nacional.

La intèrpret va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi el 1983 i amb el Premi Nacional de Cultura el 2015. 

Espert ha assegurat que no acceptarà cap projecte més un cop tanqui la darrera funció de La isla del aire.