Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova sessió informativa sobre arrelament laboral La jornada tindrà lloc l’onze de novembre i requereix inscripció prèvia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nova sessió informativa sobre arrelament laboral

La jornada tindrà lloc l’onze de novembre i requereix inscripció prèvia

La sessió tindrà lloc a Rubí Forma   (foto: Ajuntament de Rubí).
La sessió tindrà lloc a Rubí Forma (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament de Rubí, a través del Servei d’Acollida i Nova Ciutadania (SAMI), ofereix una sessió informativa sobre el tràmit de l’arrelament laboral el pròxim 11 de novembre de 16 a 18 h a l’auditori del Rubi Forma. Les places són limitades i es requereix inscripció prèvia, que es pot formalitzar en línia a través del web municipal.

L’arrelament laboral és un tipus de via de regularització a Espanya per a les persones d’origen estranger, que recentment s’ha incorporat a la  Llei d'Estrangeria com a circumstàncies excepcionals, mitjançant la instrucció 1/2021, de la Secretaria d'Estat de Migracions.  En aquesta sessió s’explicarà de manera detallada el procediment a seguir, quines són les persones que se’n podrien beneficiar i quins són els requisits necessaris per poder optar a aquesta via de regularització.

La sessió es dirigeix a persones d’origen estranger que es troben en situació administrativa irregular a Espanya i anirà a càrrec del Centre d’Informació per a Treballadors/es Estrangers/es (CITE).