Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova cita per participar a Alcaldia als Barris Sant Jordi Parc, Can Ximelis, Can Serrafossà, Els Avets i Can Fatjó són les àrees que visitarà el gabinet d’Ana María Martínez aquesta setmana https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Nova cita per participar a Alcaldia als Barris

Sant Jordi Parc, Can Ximelis, Can Serrafossà, Els Avets i Can Fatjó són les àrees que visitarà el gabinet d’Ana María Martínez aquesta setmana

Anterior visita a Els Avets (Localpres).
Anterior visita a Els Avets (Localpres)

Els veïns i veïnes de Sant Jordi Parc, Can Ximelis, Can Serrafossà, Els Avets i Can Fatjó poden participar entre aquest dilluns i dimecres a les reunions i trobades d’Alcaldia als Barris. La iniciativa recollirà les idees, propostes i queixes d’aquestes zones i farà balanç de la ronda celebrada ara fa un any.

Aquest dilluns, el despatx d’alcaldia s’ubicarà a Sant Jordi Parc. Primer, s’atendrà els veïns i veïnes que hi vulguin dir la seva. Seguidament, la comitiva farà un recorregut pel barri. Tot això serà entre les 11.30 h fins les 13 h.

A la tarda, l’alcaldessa, Ana María Martínez, i els seus acompanyants visitaran el barri de Can Ximelis juntament amb membres de l’associació de veïns de la zona. El recorregut serà entre les 16 h i les 17 h. L’associació de Veïns de Can Serrafossà agafarà el relleu i de 17 h a 18 h acompanyarà el gabinet d’alcaldia en un itinerari pel barri. Entre les 18 h i les 19.30 h tindrà lloc una reunió oberta per a persones residents en aquests dos àmbits al local de l’associació veïnal de Can Serrafossà.

Dimarts, serà el torn de nou dels veïns de Sant Jordi Parc i Els Avets. Al matí, es visitarà els carrers d’aquestes zones i a la tarda es mantindran reunions obertes a tots els veïns i veïnes que hi vulguin participar. La primera trobada serà a les 16 h i s’allargarà fins les 17.30 hores al local cedit als veïns de Sant Jordi Parc. Al finalitzar aquesta trobada, s’iniciarà una segona reunió oberta en aquest cas amb els veïns dels Avets. Serà entre les 17.30 h i les 19 h al local de l’entitat.

La última jornada serà dimecres que serà el torn del barri de Can Fatjó. A les 16 h es recorrerà la zona amb membres de l’entitat veïnal fins les 17.30 h. A aquesta mateixa hora arrencarà la trobada oberta a tothom que viu en aquesta àrea al Centre Cívic de Can Fatjó. La reunió està prevista que s’allargui fins les 19.30 h.