Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nomenat en sessió plenària el nou personal eventual de l’Ajuntament El tràmit s’ha resolt al ple municipal del mes d’agost, on també s’ha aprovat la reclassificació dels agents i caporals de la Policia Local https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Nomenat en sessió plenària el nou personal eventual de l’Ajuntament

El tràmit s’ha resolt al ple municipal del mes d’agost, on també s’ha aprovat la reclassificació dels agents i caporals de la Policia Local

La sessió plenària ha marcat la represa de l’activitat política després de les vacances (foto: Ajuntament de Rubí).
La sessió plenària ha marcat la represa de l’activitat política després de les vacances (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament de Rubí ha celebrat aquest dijous el ple municipal ordinari corresponent al mes d’agost. Aquesta primera sessió després de les vacances d’estiu ha servit per donar compte del nomenament del nou personal eventual del consistori, així com per aprovar una reclassificació dels agents i caporals de la Policia Local.

Segons s’ha resolt, Dolors Conde Domínguez és la nova cap de Gabinet, encarregada de la coordinació del dia a dia institucional de l’alcaldessa, la interlocució de demandes i l’acompanyament protocol·lari. Beatriz Patón López ha estat nomenada assessora de Projecció Exterior, i treballarà per tant en la creació de polítiques de marca de ciutat, identitat, projecció i polítiques públiques amb suport de fons europeus. Eva Candela López és la nova assessora de Planejament i té com a àmbit d’actuació les modificacions del Pla General d’Ordenació (PGO) actual i, donat el cas, l’impuls d’un nou Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM). José Manuel Gil Meneses ha estat designat assessor de Gerència, amb les funcions d'acompanyament de les polítiques relacionades amb el Pla d’Ordenació de Recursos Humans, així com seguiment de projectes i impuls de serveis nous dins l’estructura de l’Ajuntament. En darrer terme, també s’ha donat compte del nomenament com a assessora d’Andrea de Pablos Real, que desenvoluparà tasques de suport per al grup En Comú Podem (ECP) amb una dedicació a temps parcial.

El Ple també ha aprovat aquest dijous una modificació de la Relació de Llocs de Treball de l’Ajuntament que, d’una banda, permet incloure-hi el nou personal eventual i que, de l'altra, materialitza l’acord pres al febrer per la Mesa General de Negociació per a la readequació, a efectes retributius, de les categories d’agent i caporal de la Policia Local del subgrup C2 al C1. El canvi dona compliment a la Llei 3/2015, de l’11 de març, de mesures fiscals, financeres i administratives, i no implica cap pujada de sou per als treballadors i treballadores, sinó una reordenació de la seva nòmina.

Aquest punt de l’ordre del dia ha prosperat gràcies als vots a favor del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i d’En Comú Podem (ECP), i les abstencions d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs), Veïns per Rubí (VR) i l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP).

Com és habitual, la sessió plenària ha començat amb un minut de silenci en record de les darreres víctimes de violència masclista: Rita Nicole O. F. (L’Hospitalet de Llobregat), María Pilar C. P. (Madrid) i Dolores R. L. (Jaén).

Etiquetes