Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Música i activitats familiars, aquest cap de setmana al Celler Dissabte tindrà lloc l’activitat "Art en obert", mentre que diumenge se celebrarà un nou Vermut Musical amb la Medium Band de l’Escola de Música https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Música i activitats familiars, aquest cap de setmana al Celler

Dissabte tindrà lloc l’activitat "Art en obert", mentre que diumenge se celebrarà un nou Vermut Musical amb la Medium Band de l’Escola de Música

La plaça del Celler Cooperatiu acollirà el Vermut Musical aquest diumenge (foto: Localpres).
La plaça del Celler Cooperatiu acollirà el Vermut Musical aquest diumenge (foto: Localpres)

El Celler acull aquest cap de setmana dues noves propostes culturals adreçades a diferents públics. D’una banda, dissabte tindrà lloc l’activitat familiar Art en obert i, de l’altra, diumenge es durà a terme un Vermut Musical amb la Medium Band de l’Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés.

La tarda de dissabte (18 h), petits i grans podran experimentar amb l’art a El Celler. Art en obert pretén acostar les arts plàstiques a tota la família. Es tracta d’una sessió flexible en la qual es planteja als assistents que explorin un tema determinat a partir dels materials proposats, amb l’objectiu que s’adonin de tot allò que són capaços de fer creativament.

Diumenge (12.30 h) serà la música de la Medium Band de l’Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés la que omplirà la plaça del Celler Cooperatiu, en el marc dels Vermuts Musicals. La banda, nascuda l’any 2014, està formada per exalumnes que van acabar el seu cicle formatiu a l’escola i diversos estudiants del grau avançat. Enguany, la Medium Band està immersa en la música pop rock i fusió dels anys 70 i 80 del segle passat, però des d’una òptica molt vinculada al jazz i el funk. El repertori actual es basa en temes d'Stevie Wonder, Herbie Hancok, Jim Snidero, James Brown i Michael Jackson, entre d’altres. La banda està formada per Laura Cara, flauta; Pau Venteo i Quintí Vinyes, saxòfons alts; Daniel Minguet, saxòfon tenor; Pol Garcia, saxòfon baríton; Alba Planas, baix elèctric; Marina Castillo, piano, i Gal·la Vinyes, bateria. Durant l’actuació hi haurà servei de bar.