Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Milers de rubinencs viuen una nova ‘Botiga al Carrer’ Un centenar de comerços s’han sumat a la tretzena edició de la proposta que organitza Comerç Rubí en col·laboració amb l’Ajuntament de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Milers de rubinencs viuen una nova ‘Botiga al Carrer’

Un centenar de comerços s’han sumat a la tretzena edició de la proposta que organitza Comerç Rubí en col·laboració amb l’Ajuntament de Rubí

L’illa de vianants s’ha omplert de botigues i clientela  (foto. Localpres).
L’illa de vianants s’ha omplert de botigues i clientela (foto. Localpres)

La 13a edició de la festa gran del comerç local ha omplert aquest dissabte l’illa de vianants de botigues i clientela. Entre les 10 h i les 21 h, 92 botigues associades a Comerç Rubí han ocupat aquest dissabte als carrers del centre i les places de Catalunya, Doctor Guardiet i Pere Esmendia  per vendre els seus productes, en la majoria dels casos oferint descomptes o promocions especials. “Un cop més el comerç de la nostra ciutat demostra la seva vitalitat i la ciutadania respon a la proposta dels comerciants sortint al carrer. Ens omple d’orgull veure l’illa de vianants plena de veïns i veïnes comprant, passejant i gaudint del dia”, diu l’alcaldessa, Ana María Martínez.

Durant tot el dia, els rubinencs i rubinenques també han pogut seguir les diferents activitats de dinamització que els comerciants havien preparat. Tallers de maquillatge infantil, demostracions de productes, manualitats, una exposició de l’Associació d’Amics dels Cotxes Antics i música en directe han animat la jornada. A més,  plaça Catalunya s’ha convertit en l’escenari de les entitats locals. Duet Esports, Dinamic Crescendo, l’escola de Ball 8 Temps i el centre Mac arts marcials, entre d’altres, han ofert exhibicions de les seves activitats.

Durant tot el dia, també s’ha pogut col·laborar amb diverses propostes solidàries.  El Banc dels Aliments, l’Associació Solidària d’Ajuda Veïnal (ASAV) i diverses entitats animalistes s’ha sumat a la Botiga al Carrer d’enguany. A més, la perruqueria C&C Matrix s’ha sumat a la iniciativa Mechones Solidarios amb un tall de cabells per elaborar perruques que es donaran a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).