Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Milagros Calleja forma part de la nova junta del Fòrum de Síndics L’entitat que agrupa els diferents Síndics i Síndiques de Catalunya ha renovat l’òrgan directiu i ha escollit el Síndic Personer de Mollet, Lluís Martínez Camps, com a nou president https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Milagros Calleja forma part de la nova junta del Fòrum de Síndics

L’entitat que agrupa els diferents Síndics i Síndiques de Catalunya ha renovat l’òrgan directiu i ha escollit el Síndic Personer de Mollet, Lluís Martínez Camps, com a nou president

Foto de grup de la nova junta (Foto: Fòrum SD).
Foto de grup de la nova junta (Foto: Fòrum SD)

La Síndica de Greuges de Rubí, Milagros Calleja, ha entrat a formar part de la nova junta directiva del Fòrum de Síndics i Síndiques Locals de Catalunya (Fòrum SD). L’entitat ha renovat l’equip directiu durant l’assemblea celebrada dijous passat. Calleja estarà acompanyada per M. Assumpció Vilà, Síndica de Greuges de Barcelona; Isabel Marquès, Síndica municipal Greuges de Terrassa; Ramon Palacio, Síndic municipal de Greuges de Sant Cugat del Vallès; Rosa M. Sánchez, Síndica municipal de Greuges d'Igualada; Josep Rius, Síndic municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols i Joan Sala, Síndic municipal de Greuges de Vic. La junta segueix criteris de paritat.

La Síndica de Greuges rubinenca posa en valor aquest pas ja que “formar part de la junta és un honor i ens permetrà tenir un millor contacte i coordinació entre l’oficina de la Síndica de Rubí i altres sindicatures catalanes”. A més, considera que  “això serà important per aprendre uns dels altres i millorar els nostres serveis”.

El Síndic Personer de Mollet del Vallès, Lluís Martínez Camps, és el nou president del FòrumSD. Martínez Camps substituirà en el càrrec a Joan Barrera, Síndic de Cornellà.