Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 650 persones ja s’han inscrit al 38è Cros Escolar de Rubí La competició, que es disputarà el diumenge 24 de gener al bosc de Ca n’Oriol, comptarà amb una dotzena de curses https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més de 650 persones ja s’han inscrit al 38è Cros Escolar de Rubí

La competició, que es disputarà el diumenge 24 de gener al bosc de Ca n’Oriol, comptarà amb una dotzena de curses

El 38è Cros Escolar es tornarà a disputar un any més al bosc de Ca n’Oriol (foto: Localpres).
El 38è Cros Escolar es tornarà a disputar un any més al bosc de Ca n’Oriol (foto: Localpres)

Les inscripcions per a participar al 38è Cros Escolar de Rubí avancen ràpidament. A hores d’ara hi ha més de 650 persones apuntades per disputar una de les 12 proves que tindran lloc el diumenge 24 de gener al bosc de Ca n’Oriol. Enguany, i com a principal novetat, les inscripcions s’han de realitzar online i han de ser els mateixos esportistes els que les han de formalitzar abans del 22 de gener. La cursa, adreçada a infants i joves, està organitzada per l’Ajuntament i la Unió Atlètica Rubí (UAR).

La competició consistirà en una dotzena de curses, corresponents a les diferents categories d’edat, que tindran lloc durant tot el matí en els circuits habilitats per a l’ocasió. Les curses recorreran distàncies d’entre 500 i 4.600 metres en funció de l’edat i el sexe dels atletes. La primera, corresponent a la categoria open ─a la qual hi poden participar esportistes de totes les edats fora de les categories escolars─, s’iniciarà a les 9.30 h mentre que l’última, la de les atletes nascudes els anys 2007-2008, està prevista cap a les 13 h.

Les inscripcions estan obertes fins el 22 de gener. A hores d’ara hi ha un total de 660 inscrits i aquest nombre creix a un ritme d’entre 75 i 100 noves altes diàries. “Estem molt satisfets de la bona acollida del 38è Cros Escolar. Si seguim a aquest ritme, el cap de setmana podríem superar el miler d’inscripcions”, ha explicat Juan López.

A diferència d’altres anys, en aquesta ocasió han de ser els mateixos esportistes els que duguin a terme la inscripció ─fins ara era el professorat d’educació física l’encarregat d’apuntar els atletes─, que és exclusivament online. Els participants han d’omplir el formulari (www.inscripcions.cat/38crosderubi/), que trobaran tant a l’apartat d’Esports de la pàgina web de l’Ajuntament de Rubí com a la pàgina web de la Unió Atlètica Rubí (www.uar.es).

Per tercer any consecutiu, el Cros Escolar anirà acompanyat d’una campanya de recollida d’aliments en col·laboració amb la Taula d’entitats de Rubí per la inclusió social, integrada per Creu Roja, Frater Nadal, ASAV i Càritas. Els aliments més necessaris són oli d’oliva, farina, llaunes de tonyina, tomàquet en conserva i galetes de tipus Maria.