Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 570 rubinencs i rubinenques sol·liciten els ajuts per pagar el lloguer que ofereixen el Ministeri de Foment i la Generalitat L’Oficina Local d’Habitatge ha gestionat la recollida de la documentació requerida per poder optar a aquestes subvencions https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Més de 570 rubinencs i rubinenques sol·liciten els ajuts per pagar el lloguer que ofereixen el Ministeri de Foment i la Generalitat

L’Oficina Local d’Habitatge ha gestionat la recollida de la documentació requerida per poder optar a aquestes subvencions

L’import de la subvenció pot arribar fins a 2.400 euros anuals.
L’import de la subvenció pot arribar fins a 2.400 euros anuals

Un total de 572 rubinencs i rubinenques han sol·licitat les subvencions per al pagament del lloguer que atorguen el Ministeri de Foment i la Generalitat de Catalunya. A partir del mes de setembre, totes aquestes persones rebran un missatge SMS al seu telèfon mòbil, on se'ls informarà de si la seva sol·licitud ha estat acceptada o no.

En aquesta convocatòria, l’Oficina Local d’Habitatge de Rubí, on els interessats han hagut de presentar la documentació requerida per poder optar a aquests ajuts, ha rebut una trentena de sol·licituds més respecte l’any 2016, quan se’n van presentar 537.

A la convocatòria de les subvencions per al pagament del lloguer 2017 del Ministeri de Foment i de la Generalitat s’hi han pogut acollir totes les persones titulars d’un contracte d’arrendament que compleixin els requisits establerts, com ara que l’immoble sigui el seu domicili habitual, tenir la residència legal a Catalunya, que el sol·licitant estigui al corrent de pagament de les rendes i que tingui domiciliat el cobrament de la subvenció en una entitat financera.

L’import de la subvenció, que assumeix un percentatge del preu del lloguer en relació a la casuística de la unitat familiar, pot arribar fins a 2.400 euros anuals (200 euros al mes).

El passat 19 de juny va acabar el termini de presentació de sol·licituds. A partir de setembre, es notificarà a tots els interessats si la seva petició ha estat acceptada o desestimada.