Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 500 alumnes d’ESO rubinencs es consciencien sobre la sida amb l’obra “Que sí, vida!” L’espectacle de l’ONG Teatracció es representarà aquest dimarts 25 de novembre i dimecres 26 al Teatre Municipal La Sala https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/mes-de-500-alumnes-d2019eso-rubinencs-es-consciencien-sobre-la-sida-amb-l2019obra-201cque-si-vida-201d/@@images/image/preview

Més de 500 alumnes d’ESO rubinencs es consciencien sobre la sida amb l’obra “Que sí, vida!”

L’espectacle de l’ONG Teatracció es representarà aquest dimarts 25 de novembre i dimecres 26 al Teatre Municipal La Sala

Una escena de “Que sí, vida!” (foto: Teatracció).
Una escena de “Que sí, vida!” (foto: Teatracció)

Un total de 545 alumnes de 4t d’ESO rubinencs assistiran entre aquest dimarts 25 de novembre i dimecres 26 a l’obra de teatre Que sí, vida!, que es representarà al Teatre Municipal La Sala organitzada pel Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Rubí. L’espectacle, a càrrec de l’ONG Teatracció, planteja la prevenció de la sida d’una manera lúdica i participativa.

Que sí, vida! busca conscienciar els joves sobre el VIH però també prevenir les infeccions de transmissió sexual i els embarassos no desitjats. La primera part de l’activitat consisteix en la pròpia representació teatral, mitjançant la qual s’introdueix la problemàtica de la sida i les infeccions de transmissió sexual, convidant el públic a reflexionar sobre el tema. En una segona part, s’obre un debat teatral en què els joves poden participar, contribuint a la resolució d’una situació conflictiva.

El muntatge de Teatracció es representa des de fa més de 10 anys arreu de Catalunya. El seus continguts s’actualitzen periòdicament amb la col·laboració d’especialistes de l’associació SIDA STUDI i del Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat de Barcelona – Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (CJAS). A més, l’equip d’actors rep regularment una formació específica que l’habilita per afrontar les representacions amb total coneixement del tema.

Els 545 alumnes rubinencs que veuran l’obra aquesta setmana pertanyen als centres Duc de Montblanc, JV Foix, La Serreta, L’Estatut, Torrent dels Alous, Balmes i Regina Carmeli. Hi haurà representacions aquest dimarts a les 9.15 h, les 11.30 h i les 15.15 h, i dimecres a les 9.15 h i les 11.30 h.