Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 3.400 persones han començat el 2020 amb el ‘Cap d’any de llum’ del Celler La celebració ha omplert l’equipament de públic de totes les edats i ha tingut lloc sense incidències sanitàries ni de seguretat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Més de 3.400 persones han començat el 2020 amb el ‘Cap d’any de llum’ del Celler

La celebració ha omplert l’equipament de públic de totes les edats i ha tingut lloc sense incidències sanitàries ni de seguretat

La festa de Cap d’Any ha tingut lloc a El Celler (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig).
La festa de Cap d’Any ha tingut lloc a El Celler (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig)

El 2020 ha començat a Rubí amb una festa de Cap d’any que ha tingut lloc a El Celler entre les 0.30 i les 4.30 h del primer dia de l’any. Segons el sistema de comptatge automatitzat d'assistents a l'interior de l'edifici, 3.400 persones han passat per l’antic celler cooperatiu durant les primeres hores de 2020. El moment de més afluència ha estat a les 02 h quan s’hi han reunit fins a 1.000 ciutadans i ciutadanes, el màxim de l’aforament de l’equipament, per recrear les dotze campanades que indiquen el canvi d’any. A més d’omplir la plaça del Celler i la Sala Annexa –que ha arribat a completar aforament durant un bon tram de la nit-, enguany la festa ha aplegat també més públic a la Sala de les Tines on s’hi ha ubicat un nou punt de consum i nou mobiliari i decoració.

La festa s’ha titulat ‘Cap d’any de llum’ perquè la llum n’ha estat la protagonista. Les persones assistents a la festa, de totes les edats, han gaudit de dos ambients musicals, un a l’interior d’El Celler i un altre a la plaça adjacent. Cadascun d’aquests espais comptava amb un DJ que ha punxat una selecció de grans èxits entre els quals han destacat els temes musicals més populars de l’any. A més, la sessió programada a l’exterior d’El Celler s’ha completat amb videoprojeccions d’animació editades especialment per a l’ocasió.

Com l’any passat, la proposta ha tingut lloc sense incidències sanitàries ni de seguretat. A més de responsables i tècnics de Cultura i Participació, han participat en l’organització de l’esdeveniment Protecció Civil, Policia local i ambulàncies, agents de vigilància privada, l’equip del servei de neteja i prevenció de residus i personal del servei de manteniment.

La festa de Cap d’Any complementa una extensa programació de Nadal i Reis integrada per gairebé 400 activitats, organitzades per diversos serveis municipals i entitats locals que culminarà diumenge amb l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient i la cavalcada pels carrers de la ciutat.