Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 3.000 persones passen per la festa de Cap d’any de El Celler La celebració ha tingut lloc sense incidències sanitàries ni de seguretat i dona resposta a la demanda ciutadana de celebrar el cap d’any en una festa oberta a tothom https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/mes-de-3-000-persones-passen-per-la-festa-de-cap-d2019any-de-el-celler/@@images/image/preview

Més de 3.000 persones passen per la festa de Cap d’any de El Celler

La celebració ha tingut lloc sense incidències sanitàries ni de seguretat i dona resposta a la demanda ciutadana de celebrar el cap d’any en una festa oberta a tothom
La festa de Cap d’Any ha tingut lloc a El Celler.
La festa de Cap d’Any ha tingut lloc a El Celler

Rubí ha començat el 2019 amb una festa de Cap d’any que ha tingut lloc a El Celler entre les 0.30 i les 4.30 h del primer dia de l’any. L’Ajuntament de Rubí ha recuperat així aquest esdeveniment a la ciutat i dona resposta a la demanda ciutadana de celebrar el cap d’any en una festa oberta a tothom. Segons el sistema de comptatge automatitzat d'assistents a l'interior de l'edifici, 3.100 persones han passat per l’antic celler cooperatiu durant la nit i, en els moments de màxima afluència, El Celler ha aplegat fins a 1.000 ciutadans i ciutadanes, el màxim de la seva capacitat. La celebració ha tingut lloc sense incidències sanitàries ni de seguretat. A més de responsables i tècnics de Cultura i Participació, han participat en l’organització de l’esdeveniment Protecció Civil, Policia local i ambulàncies i agents de vigilància privada.

La festa de Cap d’Any que portava per títol Cap d’Any al Món s’ha ambientat en diverses ciutats. A l’interior d’El Celler, DJ Rouge Soler ha guiat als assistents en un viatge per la música més actual i ballable, mentre que a l’exterior del recinte el públic ha gaudit d’un espai de foodtrucks amenitzat per un segon DJ. La festa s’ha completat amb un seguit de sorpreses que han permès als rubinencs i rubinenques donar la millor benvinguda al 2019.

La festa de Cap d’Any complementa una extensa programació de Nadal i Reis integrada per prop de 200 activitats, organitzades per diversos serveis municipals i entitats locals que culminarà dissabte amb l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient i la cavalcada pels carrers de la ciutat.