Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d’una cinquantena de rubinencs han pres consciència aquest dimecres de "El poder del sentir en tu día a día" Entre els assistents a la presentació del llibre, escrit per Montse Clemente i Francisco Rueda, hi havia l’alcaldessa, Ana María Martínez https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més d’una cinquantena de rubinencs han pres consciència aquest dimecres de "El poder del sentir en tu día a día"

Entre els assistents a la presentació del llibre, escrit per Montse Clemente i Francisco Rueda, hi havia l’alcaldessa, Ana María Martínez

Francisco Rueda i Montse Clemente, durant la presentació del seu llibre (foto: Cesar Font).
Francisco Rueda i Montse Clemente, durant la presentació del seu llibre (foto: Cesar Font)

Aquest dimecres, els rubinencs Montse Clemente i Francisco Rueda han presentat a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler el seu primer llibre escrit conjuntament, El poder del sentir en tu día a día. L’obra, publicada per l’editorial Ende, proposa als lectors un canvi de 180º en la manera d'enfocar la vida i actuar en el dia a dia. La presentació ha comptat amb l’assistència de més d’una cinquantena de persones, entre elles l’alcaldessa, Ana María Martínez, el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, i la regidora de Polítiques d’Igualtat, Maria Mas.

"El poder del sentir en tu día a día el que fa és animar-te a actuar i a agafar les regnes de la pròpia vida, passant a ser el protagonista. Per això vam fer servir l’Indiana Jones com un símbol d’algú que és capaç de viure la seva aventura [...], de ser feliç i de complir els seus somnis", ha explicat Clemente. Segons l’autora, cal "sentir en l’ampli significat etimològic de la paraula i, un cop tens consciència del què ets, decidir tirar endavant i plasmar-ho a la teva vida". La rubinenca ha comentat que "en una societat que tingués més sentit comú, potser no caldria un llibre com aquest, però avui dia es fa molt necessari".

Montse Clemente ja havia publicat anteriorment un altre llibre, Missatges del Montsec. "I segur que en vindran més", ha declarat l’escriptora. El poder del sentir en tu día a día es pot adquirir a la plataforma Amazon i a www.gestionvitalhoy.com.

La presentació ha comptat amb la col·laboració de Mujeres Creativas del Vallès, entitat presidida per la pròpia Montse Clemente; amb música de piano de Laura Rueda, filla dels autors; dansa de Malud Alcázar i pintura de Mariana Trinidad.

Imatges relacionades

La filla dels escriptors, Laura Rueda, ha interpretat una peça musical al principi de l'acte (foto: Cesar Font)
La filla dels escriptors, Laura Rueda, ha interpretat una peça musical al principi de l'acte (foto: Cesar Font)
L'alcaldessa i la regidora de Polítiques d'Igualtat han acompanyat a Clemente en la presentació del seu nou llibre (foto: Cesar Font)
L'alcaldessa i la regidora de Polítiques d'Igualtat han acompanyat a Clemente en la presentació del seu nou llibre (foto: Cesar Font)