Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d’un centenar de persones gaudeixen de la proposta “Retorn al microteatre” L’Espai Jove Torre Bassas ha acollit aquest dissabte la segona edició d’aquesta activitat protagonitzada pels grups de teatre juvenils de la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Més d’un centenar de persones gaudeixen de la proposta “Retorn al microteatre”

L’Espai Jove Torre Bassas ha acollit aquest dissabte la segona edició d’aquesta activitat protagonitzada pels grups de teatre juvenils de la ciutat

L’alcaldessa i diversos regidors han assistit a un dels passis de “Retorn al microteatre” (foto: Localpres).
L’alcaldessa i diversos regidors han assistit a un dels passis de “Retorn al microteatre” (foto: Localpres)

Més d’un centenar de persones han passat aquest dissabte per la Torre Bassas per gaudir de Retorn al microteatre, la segona edició del festival de teatre de petit format  organitzat per Rubí Jove. El públic ha respost molt positivament a la proposta, que enguany ha comptat amb la participació de les companyies rubinenques Deku Producciones, Escena 13, Fata Morgana, Microexplicarte i Ensemble.

Els viatges en el temps i les etapes de la història han estat el fil conductor de les cinc obres representades: Silla al pasado de Deku Producciones, La huella del silencio d’Escena 13, Peça breu de teatre i sense títol I de Fata Morgana, Cómo (ex)plicarte de Microexplicarte, i El número d’Ensemble. Els muntatges s’han escenificat a diferents espais de la Torre Bassas, pels quals ha anat rotant el públic en petits grups. Un any més, l’ambientació ha anat a càrrec del col·lectiu artístic SiArt, que ha decorat l’edifici inspirant-se en la temàtica del pas del temps i de la nostra petjada al món.

Entre el públic assistent hi havia l’alcaldessa, Ana María Martínez, la regidora de Joventut, Marta García, el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez, i el regidor d’Obra Públic i Esports, Juan López. Per a la màxima responsable municipal, la proposta Retorn al microteatreés un nou exemple del talent dels joves de Rubí però també demostra la bona feina que s’està fent a la Torre Bassas. L’equipament commemora enguany el seu 20è aniversari i ho fa més fort que mai, amb una programació molt diversa i una gran quantitat de serveis adreçats a aquest col·lectiu”. 

Malgrat tractar-se d’una proposta protagonitzada per joves, Retorn al microteatre ha reunit aquest dissabte un públic força divers.

“Poetry Jam”
Aquest diumenge, l’Espai Jove Torre Bassas també ha acollit la seva primera Poetry Jam, organitzada amb la col·laboració de l’entitat musical La SoniK dins els actes de Sant Jordi. La competició, consistent a recitar poemes inèdits de temàtica lliure, ha reunit vuit participants: 6 nois i 2 noies amb edats compreses entre els 17 i els 25 anys, tant de Rubí com de municipis propers.

El grup Arboledas s’ha encarregat d’obrir el concurs amb una petita actuació acústica. La vuitantena de persones assistents també han pogut gaudir de la música d'Hariatz, l'exposició fotogràfica de Marta B. Valero i la presentació del número de primavera de la revista Obre els ullsque inclou articles escrits per diferents artistes rubinencs de totes les disciplines, així com una entrevista a un jove creador de la ciutat.