Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d’11.000 persones gaudeixen de la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge La proposta s’ha consolidat a la rambla del Ferrocarril que en molts moments del cap de setmana, especialment dissabte, s’ha omplert de públic familiar https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Més d’11.000 persones gaudeixen de la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge

La proposta s’ha consolidat a la rambla del Ferrocarril que en molts moments del cap de setmana, especialment dissabte, s’ha omplert de públic familiar

La rambla del Ferrocarril s’ha consolidat com l’espai perfecte de la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge (foto: Localpres).
La rambla del Ferrocarril s’ha consolidat com l’espai perfecte de la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge (foto: Localpres)

La quarta edició de la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge ha portat fins a la rambla del Ferrocarril 11.500 persones durant tot el cap de setmana. Segons dades del Servei de Comerç de l’Ajuntament de Rubí, divendres 3.000 persones han visitat la fira el dia de la seva inauguració, dissabte ha estat el dia de més afluència amb 5.000 visitants que fins i tot han esgotat els gots disponibles; i diumenge s’estima que han passat per la rambla del Ferrocarril fins a 3.500 persones més. “Aquesta fira és un punt de trobada magnífic per a persones de totes les edats que connecta de manera excel·lent la gastronomia, de la cervesa artesana i el formatge, amb la música en directe i les activitats de dinamització per al públic infantil”, ha dit el regidor de cultura, Moisés Rodríguez.

La fira ha comptat amb 16 productors de cervesa artesana i 10 fabricants de formatges. A més de les parades dedicades als dos productes estrella, enguany s'ha incorporat una aula gastronòmica, on els visitants han pogut conversar amb els cervesers sobre l'elaboració dels seus productes, i un 'corner comercial' un punt de trobada entre els productors de cervesa i els restauradors de la ciutat. Dues de les cerveses que s’han pogut tastar són rubinenques, Barra i Malta 51, però també s'hi han trobat grans marques nacionals i internacionals. Tot plegat acompanyat de música: a les tardes a través d’un sommelier musical, un Dj., que ha recollit les demandes musicals dels visitants i als vespres amb actuacions en directe.

A més, la Fira ha proposat un concurs de fotografies a través de la xarxa social Instagram. Més de 500 fotografies s’han publicat aquests dies amb les etiquetes #FiraCervesaFormatge, #rubicity i #capturarubi i totes elles opten a guanyar un lot de formatges i cerveses artesanes. Aquest dimarts 23 de maig, Esdeveniments 7 vetes, l’empresa organitzadora, farà pública la imatge guanyadora a través del seu perfil de Facebook i contactarà amb el seu autor o autora.

Podeu veure més fotografies de la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge al perfil de Facebook de l’Ajuntament de Rubí.