Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Martirio oferirà la seva faceta musical més íntima aquest dissabte a La Sala L’artista, coneguda per fusionar diferents estils, actuarà per primer cop a Rubí amb l’únic acompanyament del pianista Jesús Lavilla https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/martirio-oferira-la-seva-faceta-musical-mes-intima-aquest-dissabte-a-la-sala/@@images/image/preview

Martirio oferirà la seva faceta musical més íntima aquest dissabte a La Sala

L’artista, coneguda per fusionar diferents estils, actuarà per primer cop a Rubí amb l’únic acompanyament del pianista Jesús Lavilla

Martirio, en una imatge promocional (foto: Jesús Ugalde).
Martirio, en una imatge promocional (foto: Jesús Ugalde)

Maribel Quiñones, més coneguda com a Martirio, actuarà el proper dissabte al Teatre Municipal La Sala dins la temporada estable d’espectacles que organitza el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Rubí. Aquest serà el primer cop que la popular intèrpret oferirà un concert a la ciutat.

Martirio desplegarà a Rubí la seva faceta més íntima, acompanyada únicament del piano de Jesús Lavilla. D’aquesta manera, el públic de La Sala podrà gaudir plenament de la veu despullada d’aquesta artista, qui ha redefinit els límits entre estils com la cobla, el bolero, el tango, el jazz, el flamenc, el tumbao o el son, trobant punts de convergència entre ells i traient-los qualsevol artifici.  

La cantant de Huelva actuarà a la ciutat coincidint la celebració dels seus 30 anys de carrera en solitari. Maribel Quiñones va adoptar el nom artístic de Martirio el 1986, juntament amb una imatge singular caracteritzada per les ulleres de sol i la peineta. Després de la seva etapa anterior, en què va formar part dels grups Jarcha i Veneno, la cantant es va convertir en una de les intèrprets més originals de l’escena musical espanyola.

Martirio actuarà a Rubí el proper dissabte 9 d’abril a les 21 h. Les entrades tenen un preu de 15 €, amb opció reduïda d’11,25 € per a pensionistes i posseïdors del carnet de biblioteques. Les localitats es poden adquirir al web de Ticketea o bé a les taquilles del Teatre Municipal La Sala ─divendres de 18 a 21 h─, i també es poden reservar al telèfon 93 588 70 00 ext. 4429 de dilluns a divendres de 9 a 14 h o per correu electrònic a .