Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les xerrades informatives per als participants als viatges culturals per a la gent gran es faran el 26 de maig 156 persones s’han inscrit a les sortides programades per l’Ajuntament de Rubí a Astúries i el nord d’Itàlia https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/les-xerrades-informatives-per-als-participants-als-viatges-culturals-per-a-la-gent-gran-es-faran-el-26-de-maig/@@images/image/preview

Les xerrades informatives per als participants als viatges culturals per a la gent gran es faran el 26 de maig

156 persones s’han inscrit a les sortides programades per l’Ajuntament de Rubí a Astúries i el nord d’Itàlia

Covadonga és una de les localitats que visitaran  les persones que han optat per  viatjar a Astúries.
Covadonga és una de les localitats que visitaran les persones que han optat per viatjar a Astúries

Les persones inscrites als viatges culturals per a la gent gran que organitza l’Ajuntament de Rubí estan convocades el proper dimarts 26 de maig a l’Auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler per assistir a les xerrades informatives sobre les diferents destinacions. Un total de 156 rubinencs s’han apuntat a les sortides que tindran lloc durant els mesos de juliol i agost a Astúries i el nord d’Itàlia (Vèneto).

L’Ajuntament ofereix els viatges culturals per a la gent gran des del 2006 amb l’objectiu de fomentar la cultura i l’oci actiu, la participació i la relació social entre aquest col·lectiu.

En aquesta edició, 37 persones s’hi han inscrit per viatjar a Astúries entre els dies 1 i 6 de juliol al preu de 369 euros per persona. El desplaçament es farà en autocar i els participants tindran ocasió de visitar Gijón, Oviedo, Cangas de Onís, Covadonga i Cudillero.

La destinació de més èxit, però, ha estat la regió del Vèneto, al nord d’Itàlia, amb un total de 109 inscrits que s’han dividit en dos torns: 54 persones viatjaran entre el 30 de juliol i el 4 d’agost, i altres 55 ho faran entre el 6 i l’11 d’agost. En aquest cas, la sortida es farà en avió i tindrà un preu de 676 euros per persona. El viatge inclourà una ruta per les principals ciutats de la zona, entre les quals destaca Venècia.

La xerrada informativa per als participants al viatge d’Astúries es farà el 26 de maig a les 10 h, mentre que la corresponent al nord d’Itàlia tindrà lloc a les 11 h.