Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les propostes d’hivern de Rubí Jove se centren en l’esport i el suport emocional a la joventut Caldrà inscripció prèvia per a totes les activitats per garantir les restriccions d’aforament necessàries per contenir la COVID-19 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les propostes d’hivern de Rubí Jove se centren en l’esport i el suport emocional a la joventut

Caldrà inscripció prèvia per a totes les activitats per garantir les restriccions d’aforament necessàries per contenir la COVID-19

Les propostes d’hivern de Rubí Jove se centren en l’esport i el suport emocional a la joventut.

L’Espai Jove Torre Bassas reprèn les propostes d’oci i assessorament dirigides a les persones joves de la ciutat d’entre 12 i 29 anys que s’emmarquen en la programació d’hivern (gener i març). Aquest hivern, la programació augmenta la presència de l’esport al carrer a través de Rubí Jove als Barris i les dinamitzacions esportives de Les Torres i treballa el benestar emocional de les persones joves a través de l’activitat física i de les propostes sobre sexualitat i emocions de les diferents assessories del punt d’informació juvenil.

Al voltant de l’esport, la programació d’hivern reedita la lliga de futbol de La nit és jove (del 14 de gener al 23 de març) i promou un torneig de ping-pong (23 de febrer) i un torneig de globus (30 de març). El servei també proposa una activitat multi esportiva cada divendres al barri de Les Torres i un curs de dinamització esportiva entre els mesos de març i abril.

Per cuidar la salut emocional de les persones joves, la programació d’hivern inclou un taller de 5 sessions sobre l’autoestima, dues sessions de consultoria amb la sexòloga Irene Soriano sobre els límits en les relacions i els canvis de la pubertat i un taller mensual sobre la gestió de les emocions amb la psicòloga Cecilia Gràcia, de l’assessoria JOxMI.

Al voltant del Dia Internacional de les Dones, el servei també aposta per activitats reivindicatives i de sensibilitació feminista que inclouen un taller d’autodefensa (Dijous 10 i dimarts 15, 22 i 29 de març), una exposició l’11 de març i una formació en masculinitats adreçada a entitats i professionals que es dediquen a l’educació en el lleure, l’esport, o que en general treballin amb infants i joves. L’obejctiu d’aquesta formació és visibilitzar les imposicions del sistema sexe-gènere i els seus efectes sobre els nois en particular i aportar eines per treballar críticament la masculinitat amb joves.

Els taller mensuals d’aquest hivern proposen Boxa (Dilluns 17, 24 i 31 de gener; 7, 14, 21 i 28 de febrer, i 14, 21 i 28 de març); Còmic (Dimarts18 i 25 de gener; 1, 8, 15 i 22 de febrer, i 15, 22 i 29 de març); Reforç d’anglès (Dimarts 18 i 25 de gener; 1, 8, 15 i 22 de febrer, i 1, 15, 22 i 29 de març); Iniciació al japonés (Dimecres 19 i 26 de gener; 2, 9, 16 i 23 de febrer; i 2, 16, 23 i 30 març); Teatre (Dijous 20 i 27 de gener; 3, 10, 17 i 24 de febrer, i 3, 17, 24 i 31 de març); Urban dance (Divendres 21 i 28 de gener, divendres 4, 11, 18 i 25 de febrer i divendres 4, 18, i 25 de març) i K-Pop (Divendres 21 i 28 de gener; 4, 11, 18 i 25 de febrer, i 4, 18 i 25 de març).

Cessió de sales i el buc d’assaig
Com fins ara, la Torre Bassas continua cedint gratuïtament les sales de l’edifici del carrer Sabadell i el buc d’assaig del Centre Cívic La Cruïlla a persones joves de la ciutat que busquin un espai per assajar, una sala d'estudi o un lloc on desenvolupar els seus projectes. El buc d’assaig està equipat amb equip de veus, bateria, amplificador de guitarra i amplificador de baix. Es cedeix de dilluns a divendres, de 10 a 20 h, es pot reservar a través del correu electrònic rubijove@rubijove.cat

Les sales de la Torre Bassas es cedeixen en horari de matí de 10 a 14 h i en horari de tarda de 16 a 20 h. Hi poden accedir grups de fins a sis persones que, si són alumnes de l’ESO, hauran de ser membres del mateix grup bombolla. Per reservar una sala cal fer-ho amb un dia d'antelació, trucant o deixant un missatge de WhatsApp al 722 642 622.

La programació jove d’hivern està subjecta a l’evolució de la COVID-19. El Servei de Joventut manté les mesures de prevenció oportunes per preservar la seguretat tant de les persones joves que hi participin com de les professionals que les duguin a terme. Dins d’aquestes mesures hi ha l’obligatorietat de fer reserva prèvia de plaça per sumar-se a qualsevol de les propostes. Totes les persones que assisteixin a les activitats que proposa l’Espai Jove Torre Bassas per aquest hivern han d’aportar una declaració autoresponsable signada. En el cas de menors d’edat, l’haurà de signar el pare, la mare o el tutor o tutora.

Totes les activitats són gratuïtes. Podeu consultar el calendari complet al web de Rubí Jove.