Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les preinscripcions per al batxillerat i els cicles formatius de grau mitjà s’iniciaran el proper 12 de maig Entre el 26 de maig i el 3 de juny, es podran formalitzar les preinscripcions per al cicles de grau superior https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/les-preinscripcions-per-al-batxillerat-i-els-cicles-formatius-de-grau-mitja-s2019iniciaran-el-proper-12-de-maig/@@images/image/preview

Les preinscripcions per al batxillerat i els cicles formatius de grau mitjà s’iniciaran el proper 12 de maig

Entre el 26 de maig i el 3 de juny, es podran formalitzar les preinscripcions per al cicles de grau superior

Institut Torrent dels Alous (foto: Localpres).
Institut Torrent dels Alous (foto: Localpres)

El proper dimecres 12 de maig s’obrirà el període de preinscripcions per cursar batxillerat i cicles formatius de grau mitjà de Formació Professional i d’arts plàstiques i disseny. Les sol·licituds es podran presentar fins al 19 de maig als centres educatius escollits com a primera opció.

Pel que fa als cicles formatius de grau superior de Formació Professional i d’arts plàstiques i disseny, les preinscripcions es podran fer entre el 26 de maig i el 3 de juny.

Els criteris d’admissió i ordenació de les sol·licituds es poden trobar al web municipal.

Els centres que imparteixen batxillerat a Rubí són els Instituts Duc de Montblanc, J. V. Foix, L’Estatut, La Serreta i Torrent dels Alous, i el Col·legi Maristes. Els cicles formatius es poden cursar als Instituts J. V. Foix, L’Estatut i La Serreta, el Col·legi Regina Carmeli i l’Escola Municipal d’Art i Disseny edRa.

La Guia de l’Educació 2015-2016, disponible al web municipal, permet consultar tota la informació sobre aquests centres educatius, inclosa la relació concreta de batxillerats i cicles formatius que imparteixen.

1a Jornada de la Formació Professional de Rubí
Aquest divendres 8 de maig, uns dies abans de l’inici del període de preinscripcions, tindrà lloc a l’edifici Rubí+D la 1a Jornada de la Formació Professional de Rubí, organitzada pel Consell de la Formació Professional. La cita s’iniciarà a les 9 h amb la benvinguda de l’alcaldessa, Carme García, i seguirà fins a les 19 h amb tallers, exposicions i xerrades a càrrec dels centres educatius i de les institucions convidades. D’aquesta manera, la ciutadania podrà conèixer la diversitat d’opcions de formació professional que existeixen al municipi.