Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les preinscripcions per a l’espai familiar Creixença es podran fer del 10 al 14 de setembre Aquest servei, pensat per a infants de 0 a 3 anys no escolaritzats i les seves famílies, s’ubica a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les preinscripcions per a l’espai familiar Creixença es podran fer del 10 al 14 de setembre

Aquest servei, pensat per a infants de 0 a 3 anys no escolaritzats i les seves famílies, s’ubica a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler

L’espai familiar Creixença.
L’espai familiar Creixença

Les preinscripcions per a l’espai Creixença es podran realitzar del 10 al 14 de setembre a l’Escola Bressol Municipal La Bruna (c. Calderón de la Barca, 4). Les sol·licituds ja es poden descarregar des de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí, on també es pot consultar la normativa d’admissió en aquest servei.

L’espai Creixença és un lloc de relació i socialització per a infants de 0 a 3 anys no escolaritzats i les seves famílies. El servei s’ubica a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler i consisteix en un espai de joc i convivència, acollidor i agradable, on els infants poden créixer emocionalment acompanyats dels seus pares i mares. Creixença està pensat per motivar-los a experimentar, investigar, descobrir, gaudir del joc i desenvolupar les seves capacitats, sempre sota la supervisió d’una educadora que s’encarrega de conduir les activitats, acompanyar i assessorar les famílies en aquells dubtes que puguin tenir.

Aquest curs, l’espai Creixença disposarà de tres grups:

  • Grup A per a infants de 0 a 1 anys: dimecres i divendres al matí
  • Grup B per a infants d’1 a 3 anys: dimarts i dijous al matí
  • Grup C per a infants d’1 a 3 anys: dimarts i dijous a la tarda

La quota mensual de l’espai Creixença és de 60 €. Les places disponibles es poden consultar trucant al telèfon 93 588 77 06.