Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les preinscripcions per a l’Escola Municipal de Música s’obriran el 14 de maig Des d’aquest dimarts, ja es pot consultar l’oferta de places vacants als diferents ensenyaments que ofereix el centre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les preinscripcions per a l’Escola Municipal de Música s’obriran el 14 de maig

Des d’aquest dimarts, ja es pot consultar l’oferta de places vacants als diferents ensenyaments que ofereix el centre

Alumnat de l’Escola Municipal de Música a la celebració del Dia de la Música (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Alumnat de l’Escola Municipal de Música a la celebració del Dia de la Música (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Les persones interessades a cursar estudis a l’Escola Municipal de Música Pere Burés podran presentar la seva sol·licitud del 14 al 23 de maig al mateix centre, ubicat a l’Escardívol, de dilluns a dijous de 10 a 12 h i de 17 a 19 h, i divendres de 10 a 12 h. Des d’aquest dimarts, ja es pot consultar al web municipal l’oferta de places vacants, que supera les 550.

La publicació de la llista provisional d’admesos/es es farà el 27 de maig i, en cas que la demanda superi l’oferta, se celebrarà un sorteig per a l’ordenació de les sol·licituds el 3 de juny. La llista definitiva es farà pública el 12 de juny i del 18 al 27 de juny s’obrirà el període de matriculació.

El full de preinscripció es pot descarregar al web municipal, on també es pot trobar detallada la documentació necessària per realitzar aquest tràmit, així com els horaris provisionals per al curs 2019-2020.

Una escola oberta a tothom
El curs 2019-2020 serà el primer en què s’aplicaran de manera íntegra els nous preus de l’Escola Municipal de Música Pere Burés, que comporten una baixada generalitzada en els ensenyaments formals. La modificació d’aquestes tarifes, juntament amb una reordenació de l’oferta formativa, té com a objectiu fer d’aquesta escola un servei públic més inclusiu i accessible. 

El centre posa a disposició de la ciutadania rubinenca una gran diversitat d’ensenyaments, que van des de cursos formals de tots els nivells fins a grups instrumentals, orquestres, corals i activitats de sensibilització musical, entre d’altres.