Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les pistes del Club de Petanca Santa Rosa es desplacen a Can Rosés per millorar les instal·lacions Les obres, incloses al Pla d’inversions financerament sostenible (PIFS), permetran alliberar la part del parc de Ca n’Oriol que ocupa actualment aquest equipament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les pistes del Club de Petanca Santa Rosa es desplacen a Can Rosés per millorar les instal·lacions

Les obres, incloses al Pla d’inversions financerament sostenible (PIFS), permetran alliberar la part del parc de Ca n’Oriol que ocupa actualment aquest equipament

Imatge d’arxiu del 2n Open de Petanca de Invierno Ciudad de Rubí (foto: Ajuntament – Localpres).
Imatge d’arxiu del 2n Open de Petanca de Invierno Ciudad de Rubí (foto: Ajuntament – Localpres)

L’Ajuntament de Rubí inicia la setmana vinent les obres per traslladar les instal·lacions del Club de Petanca Santa Rosa, ubicades actualment a Ca n’Oriol, a un nou emplaçament, situat al costat de l’estadi de Can Rosés. Amb aquest projecte, inclòs al Pla d’inversions financerament sostenible (PIFS), es pretén configurar un espai més adequat per a la pràctica d’aquest esport, a la vegada que s’allibera una part del parc de Ca n’Oriol per augmentar-ne la superfície verda.

La nova ubicació del Club de Petanca Santa Rosa s’emplaçarà en uns terrenys situats a la confluència entre els carrers Saragossa i Valladolid. Els treballs consistiran en habilitar una esplanada d’una superfície aproximada de 1.500 m², que permeti acollir dotze pistes de petanca i un edifici de serveis del club. La nova instal·lació comptarà, entre d’altres,  amb una xarxa d’enllumenat exterior amb columnes i projectors led. També es preveu la formació d’una xarxa d’aigua pel subministrament dels mòduls de serveis, pel reg de les pistes de petanca i per una font que s’instal·larà al recinte.

L’empresa Iron Golobal serà l’encarregada de realitzar les obres, amb un pressupost de 187.145,60 euros i un termini d’execució de tres mesos.