Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les parelles lingüístiques i els alumnes del Servei Local de Català acomiaden el curs a la Biblioteca Municipal Aquest dimarts ha tingut lloc l’acte de cloenda del Voluntariat per la Llengua, que ha reunit una part de la setantena de parelles participants en aquesta edició https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les parelles lingüístiques i els alumnes del Servei Local de Català acomiaden el curs a la Biblioteca Municipal

Aquest dimarts ha tingut lloc l’acte de cloenda del Voluntariat per la Llengua, que ha reunit una part de la setantena de parelles participants en aquesta edició

Les parelles lingüístiques han compartit una trobada a la Biblioteca Municipal .
Les parelles lingüístiques han compartit una trobada a la Biblioteca Municipal

El Servei Local de Català (SLC) ha celebrat aquest dimarts a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler la seva festa de final de curs. La cita ha reunit bona part de les prop de 70 parelles que han participat a la 24a edició del Voluntariat per la Llengua, així com alguns dels alumnes dels cursos que s’imparteixen a la seu rubinenca del Centre de Normalització Lingüística.

Durant l’acte, s’ha posat de relleu el treball realitzat per les parelles lingüístiques, tant pels aprenents que s’han esforçat a parlar el català com pels voluntaris que han dedicat el seu temps a ajudar-los. De la mateixa manera, s’ha reconegut la contribució de les entitats locals a l’hora de dotar el programa d’activitats atractives.

Després de valorar la darrera edició del Voluntariat per la Llengua, les parelles han participat al tradicional sorteig d’esmorzars i berenars gentilesa dels establiments col·laboradors.

La trobada també ha tingut com a protagonistes els alumnes dels diferents cursos de català que ofereix l’SLC. Enguany el centre ha registrat més de 500 matrícules, fet que demostra el creixent interès de la ciutadania per aprendre i millorar el seu coneixement de la llengua, tant a nivell oral com escrit.

La festa ha comptat amb l’assistència de la directora del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí, Teresa Garcia, de la responsable del Servei Local de Català, Roser Tutusaus, i del dinamitzador del Voluntariat per la Llengua, Isaac Aguareles. El punt lúdic l’ha posat el grup Corrandes són corrandes, que ha ofert als assistents una demostració d’estrofes populars improvisades on no han faltat les referències a les activitats dels alumnes i les parelles lingüístiques. 

Imatges relacionades

Roser Tutusaus i Teresa Garcia
Roser Tutusaus i Teresa Garcia