Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres guanyadores del concurs internacional "Educant la mirada" de Platja d’Aro es poden veure al Celler La mostra, que estarà exposada fins al 25 de juliol, és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Rubí i el consistori del Baix Empordà https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les obres guanyadores del concurs internacional "Educant la mirada" de Platja d’Aro es poden veure al Celler

La mostra, que estarà exposada fins al 25 de juliol, és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Rubí i el consistori del Baix Empordà

Entre les obres que es poden veure al Celler destaquen les que han obtingut el primer premi (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Entre les obres que es poden veure al Celler destaquen les que han obtingut el primer premi (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El Celler exposa, fins al 25 de juliol, un recull d’imatges del Concurs Internacional de projectes fotogràfics Educant la mirada, celebrat en el marc del Festival Internacional Foto Platja d’Aro. La mostra arriba a Rubí amb la voluntat de compartir les obres guanyadores i finalistes d’aquest certamen amb els rubinencs i les rubinenques.

Educant la mirada acosta els i les visitants a persones que viuen tant a tocar de casa com a l’altra punta del món, però que tenen un punt en comú: totes utilitzen la fotografia per explicar-se i mostrar les seves idees, la seva vida, els seus sentiments...

La mostra que es pot visitar a Rubí és un petit reflex de l’alt nivell i de la diversitat de propostes visuals que es van presentar al certamen i, alhora, és un testimoni de les inquietuds socials, culturals i personals dels seus autors i autores i de les possibilitats narratives i estètiques de la fotografia.

La 7a edició del concurs, celebrada el 2020, va rebre un total de 385 projectes, sumant 4.146 fotografies de 313 autors i autores procedents de 41 països diferents, amb estils, temàtiques i tècniques de gran varietat i qualitat. El jurat, format per tres especialistes de l’àmbit fotogràfic, va seleccionar els següents 5 guanyadors d’entre 12 finalistes:

  • Primer premi: Antonio Aragon Renuncio (Espanya) – Childhood lost
  • Segon premi: Jui Ching Tai (Taiwan) – After night
  • Tercer premi: Tony Tirado (Espanya) – Oxímoron
  • Premi jove: Javier Clemente Martinez (Espanya) – Pastores
  • Premi local: Alba Jovani (Espanya) – Efímera

Ara, aquestes obres es poden visitar a la Sala Cèsar Martinell del Celler de Rubí fins al 25 de juliol de forma gratuïta.