Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres de l’estadi del 25 de Setembre s’adjudiquen definitivament L’actuació preveu la construcció d’un edifici polivalent que acollirà els serveis existents actualment, nous vestidors i un local social pel barri https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les obres de l’estadi del 25 de Setembre s’adjudiquen definitivament

L’actuació preveu la construcció d’un edifici polivalent que acollirà els serveis existents actualment, nous vestidors i un local social pel barri

Imatge virtual del nou edifici i de la zona de grades (foto: Ajuntament de Rubí).
Imatge virtual del nou edifici i de la zona de grades (foto: Ajuntament de Rubí)

Les obres del projecte executiu de nous vestidors i altres dependències al camp esportiu del 25 de Setembre ja s’han adjudicat definitivament. L’empresa ROGASA Construcciones y Contratas ha estat la designada per executar els treballs.

L’actuació permetrà dotar la instal·lació esportiva d’un nou edifici que aglutinarà els diferents serveis existents, que ara s’ubiquen en mòduls prefabricats. L’Ajuntament ja va executar la fase prèvia, que va consistir a traslladar els mòduls que acollien els vestidors, els lavabos i el servei de bar a una altra zona del camp. Això ha permès alliberar l’espai que ocupaven, on s’hi construirà el nou edifici, i a la vegada garanteix el correcte funcionament de les activitats actuals del camp.

La nova construcció acollirà 8 vestidors per a jugadors i jugadores amb capacitat per a 25 persones cadascun; 3 vestidors d’àrbitres o monitors/es amb capacitat per a 3 persones cadascun; una zona d’armaris relacionada amb els vestidors, per optimitzar-ne la superfície; una zona de gimnàs per complementar els entrenaments del club, que inclourà una sala de musculació d’uns 40m² i una sala de recuperació/infermeria; una grada amb capacitat per a unes 900 persones; lavabos; espais d’oficines per la gestió de l’entitat; les dependències necessàries per a instal·lacions i magatzems; una sala polivalent d’uns 80 m2; un espai de bar i un local social a disposició del barri.

"Aquest projecte suposarà una millora substancial pel camp de futbol del 25 de Setembre. La nostra voluntat és anar adequant les instal·lacions esportives de la ciutat perquè siguin funcionals per les entitats que les utilitzen", ha assegurat l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

L’augment del preu de les matèries primeres, i dels materials de la construcció en general, ha alterat els calendaris d’execució de l’obra pública de la ciutat. Aquesta situació, que no és exclusiva de Rubí i es dona a tots els municipis espanyols, ha afectat obres que estaven en marxa i algunes de projectades. És el cas de les obres de l’estadi del C.F. 25 Setembre, a les quals havien renunciat fins ara tres empreses adjudicades.

Objectius de Desenvolupament sostenible