Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les mesures per contenir la COVID-19 obliguen a ajornar els espectacles "Bona gent" i "Recordar Eduard Ventura" El Teatre Municipal La Sala ha reprogramat l'actuació de l'Esbart Dansaire de Rubí per al 13 de novembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les mesures per contenir la COVID-19 obliguen a ajornar els espectacles "Bona gent" i "Recordar Eduard Ventura"

El Teatre Municipal La Sala ha reprogramat l'actuació de l'Esbart Dansaire de Rubí per al 13 de novembre

L'espectacle de l'Esbart ret homenatge a Eduard Ventura.
L'espectacle de l'Esbart ret homenatge a Eduard Ventura

Les actuals restriccions per frenar la COVID-19 han comportat l'ajornament de dos dels espectacles inclosos a la programació del Teatre Municipal La Sala: Bona gent i Recordar Eduard Ventura.

L'obra de Quim Masferrer, prevista per a l'1 de maig, s'ha hagut de posposar perquè, amb les limitacions actuals d'aforament, no és possible donar cabuda a totes les persones que van comprar entrades en el seu moment –aquest va ser un dels espectacles que van ser cancel·lats l'any passat per la irrupció de la pandèmia. Davant d'això, la voluntat de la companyia és buscar una nova data per poder representar l'espectacle a Rubí d'aquí a uns mesos.

El Teatre Municipal La Sala procedirà a la devolució de l'import de totes les entrades. Per a les que s'hagin adquirit en línia, aquest retorn serà automàtic i, per a la resta, caldrà sol·licitar-lo mitjançant un correu a la.sala@ajrubi.cat, o bé a la taquilla del teatre, ja sigui presencialment o trucant al 93 588 73 72 dijous o divendres de 17 a 20 h.

Pel que fa a Recordar Eduard Ventura, el muntatge de l'Esbart Dansaire de Rubí que ret homenatge a qui va ser el seu director artístic i que estava previst inicialment per al 15 de maig, s'ha hagut d'ajornat davant la impossibilitat de dur a terme els assajos amb el cos de ball al complet. Les mesures especials de contenció de la COVID-19 han obligat l'entitat a realitzar aquesta feina prèvia en grups reduïts i únicament en horari de tarda, limitant d'aquesta manera les possibilitats de provar l'espectacle en el seu format real. Per aquest motiu, s'ha decidit reprogramar-lo el 13 de novembre a les 20 h, quan s'espera que les condicions siguin més favorables.

Les persones que ja haguessin adquirit la seva entrada per a Recordar Eduard Ventura podran fer-la servir per a la nova funció sense necessitat de fer cap canvi o, si ho prefereixen, sol·licitar-ne el retorn de l'import enviant un correu a la.sala@ajrubi.cat, o bé a la taquilla del teatre, ja sigui presencialment o trucant al 93 588 73 72 dijous o divendres de 17 a 20 h.