Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les mesures de seguretat s’incrementen a la illa de vianants L’avinguda de Barcelona i el Passeig de Francesc Macià s’han dotat de jardineres amb l’objectiu de reduir la velocitat dels vehicles que hi transiten i augmentar la seguretat dels vianants https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les mesures de seguretat s’incrementen a la illa de vianants

L’avinguda de Barcelona i el Passeig de Francesc Macià s’han dotat de jardineres amb l’objectiu de reduir la velocitat dels vehicles que hi transiten i augmentar la seguretat dels vianants

Aquest dissabte les jardineres es completaran amb plantes.
Aquest dissabte les jardineres es completaran amb plantes

L’Ajuntament ha equipat els principals trams de la illa de vianants amb jardineres i la senyalització pertinent amb la voluntat d’augmentar la seguretat a la zona. Es tracta d’una mesura que busca que els vehicles autoritzats a circular per aquest espai ho facin a molt baixa velocitat. D’aquesta manera s’incrementa la seguretat dels vianants, especialment, en una època de l’any on la presència de persones en aquest eix comercial és més elevada.

Per ara, s’ha implementat la primera part d’aquesta iniciativa amb la col·locació de les primeres jardineres advertides amb reflectants i senyalitzades horitzontalment amb pintura. Aquest dissabte s’afegiran les plantes a cada jardinera.

Aquests elements s’han instal·lat a l’Avinguda de Barcelona i al passeig de Francesc Macià. Està previst que, properament, s’instal·lin nous dispositius en aquestes dues vies per complementar els instal·lats aquesta setmana.