Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les llistes del cens electoral pels comicis al Parlament de Catalunya es podran consultar a partir del 10 d’agost Les dades es podran confirmar de manera informàtica i assistida a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les llistes del cens electoral pels comicis al Parlament de Catalunya es podran consultar a partir del 10 d’agost

Les dades es podran confirmar de manera informàtica i assistida a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre

Entre el 10 i el 17 d'agost, les llistes del cens es poden consultar a l'OAC del Centre (foto: Lídia Larrosa).
Entre el 10 i el 17 d'agost, les llistes del cens es poden consultar a l'OAC del Centre (foto: Lídia Larrosa)

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha signat aquest dilluns al vespre el decret de convocatòria de les properes eleccions al Parlament de Catalunya, que tindran lloc el diumenge 27 de setembre. A partir del proper dilluns 10 d’agost i fins al dia 17, els rubinencs i rubinenques podran consultar les llistes del cens electoral per tal de comprovar la seva correcta inscripció i poder esmenar qualsevol possible errada. Les dades es podran confirmar de manera informàtica i assistida a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre (c. Narcís Menard, 13-17) de dilluns a divendres de 8 h a 14.30 h.

Els rubinencs que ho desitgin també podran comprovar si estan inscrits correctament al cens a través de l’apartat d’eleccions del web municipal i de l’aplicació Rubí Eleccions ─disponible per dispositius Android (Google Play) i IOS (Apple Store)─ on també podran veure quin és el seu col·legi electoral.

En cas de detectar algun error a la informació de l’Oficina del Cens Electoral, caldrà fer-ne la comunicació corresponent a la mateixa OAC.

El 27 de setembre, nova cita electoral
Els propers comicis al Parlament de Catalunya tindran lloc el diumenge 27 de setembre de 2015, tal com s’estableix al decret de convocatòria signat aquest dilluns pel president de la Generalitat i publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) aquest dimarts.

La campanya electoral, que durarà 15 dies, començarà a les 00.00 h del dia 11 de setembre i acabarà a les 24.00 h del dia 25 de setembre.