Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les llistes del cens electoral es podran consultar a partir del proper dilluns 6 d’abril 53.791 persones tindran dret a vot a les properes eleccions municipals, segons l’Oficina del Cens Electoral https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les llistes del cens electoral es podran consultar a partir del proper dilluns 6 d’abril

53.791 persones tindran dret a vot a les properes eleccions municipals, segons l’Oficina del Cens Electoral

Entre el 6 i el 13 d'abril, les llistes del cens es poden consultar de manera informàtica i de forma assistida a l'OAC del Centre (foto: Lídia Larrosa).
Entre el 6 i el 13 d'abril, les llistes del cens es poden consultar de manera informàtica i de forma assistida a l'OAC del Centre (foto: Lídia Larrosa)

A partir del proper dilluns 6 d’abril i fins al dia 13, els rubinencs i rubinenques podran consultar les llistes del cens electoral per tal de comprovar la seva correcta inscripció i poder esmenar qualsevol possible errada. Les dades es podran confirmar de manera informàtica i assistida a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre (c. Narcís Menard, 13-17) de dilluns a dijous de 8.30 h a 14 h i de 16 h a 18.30 h, divendres de 8.30 h a 14 h, i dissabte de 9 h a 12.30 h.

Els rubinencs que ho desitgin també podran comprovar si estan inscrits correctament al cens a través de l’apartat d’eleccions del web municipal, on també podran veure quin és el seu col·legi electoral. De fet, la pàgina de l’Ajuntament serà l’única via per consultar les dades el 6 d’abril, ja que l’OAC romandrà tancada en tractar-se d’una jornada festiva. La resta de dies fins el 13 d’abril, les llistes també es podran consultar de manera informàtica i assistida des de l’Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC).

En cas de detectar algun error a la informació de l’Oficina del Cens Electoral, caldrà fer-ne la comunicació corresponent a la mateixa OAC.

53.791 electors
A les properes eleccions municipals del 24 de maig, tindran dret a vot un total de 53.791 rubinencs i rubinenques, segons l’Oficina del Cens Electoral. D’aquests, 53.516 són de nacionalitat espanyola i 275 són ciutadans de la Unió Europea o ciutadans no comunitaris amb dret a vot.