Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les inscripcions per a les noves activitats de Rubí Jove s’obriran el 17 de setembre Un curs sobre autisme en infants i joves i un taller de pintura són algunes de les novetats destacades a la programació de tardor de l’Espai Jove Torre Bassas https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les inscripcions per a les noves activitats de Rubí Jove s’obriran el 17 de setembre

Un curs sobre autisme en infants i joves i un taller de pintura són algunes de les novetats destacades a la programació de tardor de l’Espai Jove Torre Bassas

El taller d’il•lustració i còmic s’adreça tant a adolescents com a majors de 18 anys (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El taller d’il•lustració i còmic s’adreça tant a adolescents com a majors de 18 anys (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Les inscripcions per als nous tallers i cursos de tardor de Rubí Jove es podran fer del 17 de setembre a l’1 d’octubre. Les persones interessades a participar en alguna de les activitats programades a l’Espai Jove Torre Bassas s’hi podran apuntar gratuïtament emplenant el corresponent formulari a www.rubijove.cat.

Els tallers són activitats tutoritzades que permeten als joves descobrir noves experiències i gaudir de les seves aficions alhora que aprenen. Aquest trimestre, els adolescents de 12 a 18 anys podran assistir a tallers de boxa, fotografia, street dance, kpop, Fem deures i il·lustració i còmic, a banda d’un nou taller de pintura on podran iniciar-se en aquesta disciplina artística i conèixer les diferents tècniques que s’hi utilitzen. Pel que fa als joves de 18 a 30 anys, tindran a la seva disposició activitats de fotografia, il·lustració i còmic, i pintura. A més, s’han programat tallers de teatre i de guitarra per a nois i noies de 12 a 30 anys.

Quant a la formació, l’Espai Jove Torre Bassas impartirà al novembre un nou curs sobre autisme en infants i joves adreçat a educadors i educadores en el temps de lleure i l’esport. Seran set hores de classe que combinaran teoria i pràctica. D’altra banda, es manté l’oferta de píndoles formatives per a la inserció laboral però amb un nou horari: els dilluns i dimecres del 18 al 27 de novembre de 17 a 20 h.

Rubí Jove als barris
La programació de tardor de Rubí Jove inclou moltes altres propostes, algunes de les quals es distribueixen per diferents punts de la ciutat en el marc de la iniciativa Rubí Jove als barris. És el cas de la nova temporada de La Nit és Jove, que arrencarà el 20 de setembre a la pista poliesportiva de Les Torres; o del cicle de cinema a la fresca, que es tancarà aquest divendres 13 de setembre a El Pinar amb la pel·lícula Jurassic World: El reíno caído. També hi ha previstes noves competicions de rap itinerants els dies 26 d’octubre, 30 de novembre i 14 de desembre; un taller de cuina en col·laboració amb la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler al Centre Cívic del Pinar La Cruïlla; i la inauguració, el 26 de novembre, d’un nou Espai del Llibre autogestionat per joves en aquest mateix equipament.

Per a les diferents activitats de Rubí Jove als barris, cal inscriure’s prèviament enviant un correu a .

D’altra banda, la tardor arriba farcida de cites inel·ludibles per als més joves, com ara l’Skate Open, que tindrà lloc el 28 de setembre a l’skatepark de Can Sant Joan; la 3a Mostra de Grafiti i Art Urbà Full Colors, el 12 d’octubre a la plaça de Josep Tarradellas; el Túnel del Terror de Halloween, en una data encara per concretar; o el nou Taller d’apoderament femení i autodefensa, que tindrà lloc el 25 de novembre coincidint amb els actes del Dia Internacional contra la Violència Masclista.

Tota aquesta oferta es completa amb espais oberts sobre diferents temàtiques, com són el Divendres Otaku, l’Espai feminista del Grup Les Rebel, el Consejo de Gamers i l’Espai LGTBI+ del Grup Prisma, i amb serveis d’assessoria en matèria laboral, LGTBI+, sexual i de parella, i formativa.