Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les inscripcions per a la programació d’estiu de l’Ateneu s’obren dilluns Durant el mes de juliol, l’equipament municipal oferirà actuacions musicals, cinema, exposicions, tallers i activitats familiars https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les inscripcions per a la programació d’estiu de l’Ateneu s’obren dilluns

Durant el mes de juliol, l’equipament municipal oferirà actuacions musicals, cinema, exposicions, tallers i activitats familiars

La nova programació de l’Ateneu inclou concerts de música tradicional als jardins (foto: Ajuntament de Rubí – Teresa Llordés).
La nova programació de l’Ateneu inclou concerts de música tradicional als jardins (foto: Ajuntament de Rubí – Teresa Llordés)

L’Ateneu Municipal de Rubí ja té a punt la seva programació d’estiu. El proper dilluns 19 de juny, s’obriran les inscripcions per a aquelles activitats que en requereixin a través del web cursos.ajuntamentrubi.cat i de manera presencial al mateix equipament.

La programació del mes de juliol tindrà entre els seus principals atractius les actuacions incloses al Cicle d’Arrel de músiques tradicionals d’arreu del món. Coincidint amb l’època estival, els concerts es traslladaran als jardins de l’Ateneu i convidaran el públic a ballar. La primera cita serà el 7 de juliol amb la formació de música tradicional occitana Miràbel; a les 18 h es farà un taller de dansa previ i a les 19 h s’iniciarà l’actuació. El 14 de juliol a les 19 h, actuarà el grup de cançó catalana Ballaveu. I la darrera sessió tindrà lloc el 21 de juliol a les 19 h, a càrrec de l’intèrpret d’acordió diatònic Marc del Pino.

La música també serà present a la programació d’estiu amb una sessió del cicle Sala Clàssica protagonitzada pel Quartet Aisling, que interpretarà peces de Mozart i Schubert. Serà el 15 de juliol a les 11.30 h.

La creativitat també tindrà el seu espai habitual a la nova programació de l’Ateneu. Els dies 12 i 19 de juliol, hi haurà un taller de modelatge de figures de fang adreçat al públic adult per al qual cal inscripció prèvia.

Els infants també seran cridats a expressar-se a través de diverses propostes. El 4 de juliol a les 18.30 h, es farà el taller Artefactes voladors. Juguem amb el geni de Leonardo; i l’11 de juliol a la mateixa hora, l’activitat Papers esquinçats. Experimentem amb el dibuix. En ambdós casos, cal inscriure-s’hi prèviament.

A més, s’han programat dues sessions de teatre familiar: Contes reciclats, el 13 de juliol a les 19 h; i Contes del mar de la pirata Camallarga, el 20 de juliol a les 19 h.

La programació d’estiu de l’Ateneu es completa amb la projecció del documental Entre el libro y la espada el 28 de juliol a les 19 h, i dues exposicions: Músics de Pepe Farrés, que es podrà veure del 26 de juny al 7 de juliol; i Indestructibles, amb fotografies d’Alfons Rodríguez i textos de Xavier Aldekoa, que serà a l’equipament del 10 al 21 de juliol.

Objectius de Desenvolupament sostenible