Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les inscripcions per a la Cursa de la Dona es podran fer també al Punt d’Informació a partir d’aquest dijous L’activitat esportiva, que se celebrarà el diumenge 7 de maig, compta ja amb prop de 900 persones inscrites https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les inscripcions per a la Cursa de la Dona es podran fer també al Punt d’Informació a partir d’aquest dijous

L’activitat esportiva, que se celebrarà el diumenge 7 de maig, compta ja amb prop de 900 persones inscrites

La Cursa de la Dona es trasllada aquest any al centre de Rubí (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
La Cursa de la Dona es trasllada aquest any al centre de Rubí (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El Punt d’Informació de la plaça de Pearson obrirà a partir d’aquest dijous per facilitar les inscripcions a la Cursa de la Dona, que tindrà lloc el proper diumenge 7 de maig a les 10 h. Les persones interessades a participar a l’activitat s’hi poden apuntar fins al 4 de maig en línia i ara també de manera presencial, a l’estand ubicat a prop de l’estació, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h (el diumenge 30 d’abril romandrà tancat).

La Cursa de la Dona està organitzada per l’Ajuntament de Rubí amb la col·laboració de la Unió Atlètica Rubí (UAR), el Club Natació Rubí (CNR), Duet Rubí i Oncolliga, i el suport d'Integral del Ascensor. L’activitat, que vol reivindicar l’esport femení en un context popular i festiu, està oberta a persones de qualsevol gènere que compleixin amb l’edat mínima requerida (han de ser nascudes com a molt tard el 2016).

En aquesta nova edició, la cursa es trasllada als carrers del centre de la ciutat i consisteix en un circuit de 3.600 m amb sortida i arribada a la rambla del Ferrocarril. Aquest és el recorregut: rbla. Ferrocarril, c. Cal Príncep, c. Cervantes, av. Barcelona, pg. Francesc Macià, c. Rafael Casanovas, c. Prat de la Riba, ctra. Sabadell, c. Bruc, ctra. Terrassa, pg. Pau Claris, c. Doctor Robert, c. Maximí Fornés, c. Pere Esmendia, c. Doctor Turró, pl. Clavé, c. Colom, c. Prim, c. Cal Príncep i rbla. Ferrocarril. El recorregut s’haurà de completar en un temps màxim de 90 minuts,  després dels quals es donarà la cursa per finalitzada.

En el procés d’inscripció, les persones participants tindran l’opció de fer un donatiu d’entre 2 i 25 € (el formulari inclourà també la possibilitat de seleccionar 0 € per a qui no vulgui col·laborar-hi) a l’entitat Oncolliga, que ofereix atenció psicosocial a persones amb càncer i les seves famílies, i que també fa activitats de sensibilització, divulgació i prevenció al voltant d’aquesta malaltia.

Cada persona inscrita rebrà una samarreta commemorativa amb el lema Campiones, que podrà recollir el dia de la cursa juntament amb el pitrall, sempre segons la talla escollida durant la inscripció. L’organització recomana que s’acudeixi amb prou antelació a recollir aquest material, que estarà disponible a les carpes habilitades a la rambla del Ferrocarril des de les 8.30 h.

Objectius de Desenvolupament sostenible