Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les inscripcions als Casals d’Infants diaris s’obren el 12 de juliol El recurs es posarà en marxa coincidint amb l’inici del curs escolar: el 6 de setembre a l’Institut-Escola Teresa Altet i a l’escola Montessori https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les inscripcions als Casals d’Infants diaris s’obren el 12 de juliol

El recurs es posarà en marxa coincidint amb l’inici del curs escolar: el 6 de setembre a l’Institut-Escola Teresa Altet i a l’escola Montessori

El consistori ofereix aquest recurs educatiu a l’Institut-Escola Teresa Altet  i a l’escola Montessori (foto: Ajuntament de Rubí – Cèsar Font).
El consistori ofereix aquest recurs educatiu a l’Institut-Escola Teresa Altet i a l’escola Montessori (foto: Ajuntament de Rubí – Cèsar Font)

El servei de Casal d’Infants Diari s’ofereix als nens i nenes de 3 a 12 anys i disposa de trenta places d’atenció diària que durant el curs 2023-2024 s’oferiran a l’Institut-Escola Teresa Altet i a l’Escola Montessori. El Casal d’Infants Diari té l’objectiu de donar suport i estimular el desenvolupament de cada infant, i ajudar en la socialització i l’adquisició dels aprenentatges bàsics a través d’activitats socioeducatives en grup. El recurs es posarà en marxa coincidint amb l’inici del curs escolar, el 6 de setembre.

Tots els grups del Casal Diari tindran com a màxim deu infants que funcionaran com a grups estables. Com l’any passat, les inscripcions seran per blocs i cada infant es podrà inscriure només en una de les tres opcions següents: dilluns-dimecres-divendres (30 euros al mes);  dimarts-dijous (20 euros al mes) o bé un dia de la setmana a escollir (10 euros al mes). L’horari del servei serà de 17 a 19 h, de 16.30 a 19 h per l’alumnat del centre on s’ofereix el casal.

Les inscripcions es podran formalitzar a través de la Seu Electrònica a partir del 12 de juliol. Trobareu la informació i l’imprès de sol·licitud d’inscripció en aquest enllaç. La petició s’ha de presentar prioritàriament de manera telemàtica en forma d’instància genèrica. Per poder fer el tràmit telemàtic, cal que disposeu del certificat electrònic (idCAT o eDNI) o que estigueu donats d’alta al servei idCAT mòbil per identificar-vos. Podeu obtenir l'IdCAT mòbil de forma immediata a través d’aquest enllaç.

Només per a aquelles famílies que tinguin dificultats per presentar la sol·licitud telemàticament, el tràmit es podrà fer de forma presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, reservant la cita prèviament.

Les places són limitades i s’atorguen per ordre d’arribada de la sol·licitud d’inscripció. S’informarà la família telefònicament de si ha obtingut o no la plaça sol·licitada i del dia que l’infant podrà començar l’activitat.

 

Objectius de Desenvolupament sostenible