Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les inscripcions al casal de setembre es mantindran obertes fins al 16 l’agost Les famílies també poden formalitzar la inscripció per als Casals Diaris que s’ofereixen durant el curs escolar https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les inscripcions al casal de setembre es mantindran obertes fins al 16 l’agost

Les famílies també poden formalitzar la inscripció per als Casals Diaris que s’ofereixen durant el curs escolar

Els casals de setembre tindran lloc a l’Escola 25 de setembre (foto: Ajuntament de Rubí – Locapres).
Els casals de setembre tindran lloc a l’Escola 25 de setembre (foto: Ajuntament de Rubí – Locapres)

Les famílies interessades en l’oferta de casals del mes de setembre poden formalitzar les inscripcions fins al 16 d’agost o fins que s’esgotin les 100 places previstes que s’atorgaran per ordre d’arribada de les sol·licituds. Les activitats cobreixen el període de vacances escolars i al setembre s’ofereixen els dies 2, 3, 4, 5, 6, 9 i 10 a l’Escola 25 de setembre. Els nens i nenes poden acollir-se a un horari bàsic de matí i/o tarda o bé sol·licitar també els serveis complementaris d’acollida i menjador.

Les persones interessades en aquesta oferta de lleure poden presentar la seva sol·licitud a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del centre, al carrer Narcís Menard, 13-17. L’OAC del centre obre en horari intensiu de matí de 8 a 14.30 h fins al 10 de setembre. La documentació que cal omplir es pot aconseguir a la mateixa OAC o a la Seu Electrònica de l’Ajuntament on hi trobareu també els preus i els horaris.

Casals Diaris
A partir del 12 de setembre i durant el curs escolar, l’Ajuntament també posa en marxa els Casals infantils Diaris amb la finalitat d’oferir recursos fora de l’horari escolar per estimular l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat dels infants, així com l’adquisició d’aprenentatges bàsics tant de caràcter relacional com escolar. El recurs s’ofereix a infants de 3 a 12 anys de Rubí en horari de 16.30 a 19 h a l’Escola 25 de Setembre i a l’Escola Teresa Altet. Cadascun dels casals disposa d’un total de 40 places per dia.

Les inscripcions per als Casals Diaris ja es poden formalitzar, fins que s’esgotin les places. Les sol·licituds s’han de lliurar emplenades a qualsevol de les Oficines d’Atenció a la Ciutadania ─la del Centre o la de Les Torres que tornarà a obrir el 12 de setembre.