Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles bressol municipals organitzen jornades de portes obertes de cara al període de preinscripcions Les sol·licituds s’hauran de presentar entre el 4 i el 15 de maig i la matriculació es farà entre el 10 i el 15 de juny https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les escoles bressol municipals organitzen jornades de portes obertes de cara al període de preinscripcions

Les sol·licituds s’hauran de presentar entre el 4 i el 15 de maig i la matriculació es farà entre el 10 i el 15 de juny

L'escola bressol La Lluna fa 10 anys (foto: Localpres).
L'escola bressol La Lluna fa 10 anys (foto: Localpres)

Les escoles bressol municipals inicien aquest dimecres 8 d’abril les seves jornades de portes obertes amb vista al període de preinscripcions per al curs 2015-2016. Les famílies interessades a conèixer les instal·lacions i el projecte educatiu de l’Escola Bressol Municipal La Lluna ─que enguany celebrarà deu anys de funcionament─ ho podran fer aquest mateix dimecres entre les 17.15 h i les 19 h; la jornada de portes obertes de l’Escola Bressol Municipal Sol, Solet tindrà lloc el 13 d’abril en aquest mateix horari; mentre que l’Escola Bressol Municipal La Bruna obrirà el 20 d’abril de 17 h a 19 h.

Les sol·licituds s’hauran de presentar al centre escollit entre el 4 i el 15 de maig. El dia 26 d’aquest mateix mes es publicaran les llistes provisionals d’admesos segons la puntuació aconseguida i les reclamacions es podran fer entre el 27 i el 29 de maig. El 9 de juny està prevista la publicació de la relació definitiva d’admesos, que podran formalitzar la matrícula del 10 al 15 de juny.

Amb l’objectiu d’aclarir qualsevol possible dubte sobre les preinscripcions a les escoles bressol municipals, el Servei d’Educació de l’Ajuntament ha programat una xerrada informativa el 28 d’abril a les 18.30 h a l’Auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. Les famílies que vulguin assistir-hi podran disposar d’un servei gratuït d’acollida d’infants prèvia inscripció a través del correu electrònic educacio@ajrubi.cat o del telèfon 93 588 70 00 ext. 4503.

381 places públiques
El proper curs les tres llars d’infants municipals oferiran un total de 381 places de servei escolar ordinari, 127 per centre, destinades a infants nascuts durant els anys 2013, 2014 i 2015. En tots els casos aquesta oferta es complementarà amb un servei de menjador i amb un servei d’acollida, que garanteix la cura i atenció dels infants abans i després del servei escolar.

El preu públic mensual de les escoles bressol municipals s’estableix mitjançant un sistema de tarifació social que té en compte el nivell de renda de la unitat familiar. A més, es contemplen bonificacions d’aquesta quota en els casos de famílies nombroses, monoparentals o amb una situació socioeconòmica desafavorida.