Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles bressol municipals fan jornades de portes obertes entre el 8 i el 22 d’abril Les famílies també poden assistir a la xerrada ‘Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant menor de 3 anys a l’escola bressol municipal', que tindrà lloc dilluns 29 d’abril a la Biblioteca Mestre Martí Tauler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les escoles bressol municipals fan jornades de portes obertes entre el 8 i el 22 d’abril

Les famílies també poden assistir a la xerrada ‘Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant menor de 3 anys a l’escola bressol municipal', que tindrà lloc dilluns 29 d’abril a la Biblioteca Mestre Martí Tauler

Rubí té tres escoles bressol municipals.
Rubí té tres escoles bressol municipals

Les famílies que vulguin inscriure els seus fills o filles en alguna de les escoles bressol municipals el curs 2024-2025 poden conèixer els tres centres públics de la ciutat a través de les seves jornades de portes obertes.

El 8 d’abril farà jornada de portes obertes l’EBM Sol, Solet; el 15 d’abril rebrà a les famílies l’EBM Lluna i el 22 d’abril serà el torn de les portes obertes de l’EBM La Bruna. Durant aquestes sessions, cada centre presenta l’equip de professionals que hi treballa, explica el seu projecte educatiu i fa un recorregut per les seves instal·lacions. Totes les portes obertes s’ofereixen en dues sessions: una cap a les 17 h i una altra a les 19 h. Per anar-hi, les famílies han d’omplir un formulari en línia als següents enllaços: EBM Sol, solet (8 d’abril), EBM Lluna (15 d’abril) i EBM La Bruna (22 d’abril). Les persones inscrites només rebran confirmació o trucada telefònica en cas que el grup en l'horari sol·licitat ja estigui ple, per acordar una altra franja horària.

Per rebre informació sobre el procés d’escolarització, les famílies també poden assistir a la xerrada Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant menor de 3 anys a l’escola bressol municipal que anirà a càrrec del Servei d’Educació i Infància de l’Ajuntament de Rubí. La xerrada tindrà lloc el dilluns 29 d’abril, a les 18 h, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler. S'hi explicarà el procediment per fer la preinscripció telemàtica a les escoles bressol municipals des de la Seu electrònica, la documentació a presentar, els criteris d'accés i els preus públics.

La preinscripció per a les escoles bressol municipals pel curs 2024-2025 es farà durant la primera quinzena de maig a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí. Actualment les tres escoles bressol estan a capacitat màxima pel curs 2023-2024. Durant el curs escolar es pot donar un petit moviment de matrícula viva, i tal com recull les normes d'admissió, s'avisarà a les famílies que estan en la llista d'espera seguint l'ordre establert, des de la mateixa escola bressol on s'ha produït la vacant.

Rubí té tres escoles bressol municipals:

Objectius de Desenvolupament sostenible