Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles bressol municipals fan jornades de portes obertes entre el 21 i el 27 d’abril La preinscripció per a les escoles bressol municipals serà entre el 9 i el 16 de maig https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les escoles bressol municipals fan jornades de portes obertes entre el 21 i el 27 d’abril

La preinscripció per a les escoles bressol municipals serà entre el 9 i el 16 de maig

Rubí té tres escoles bressol municipals (foto: Ajuntament de Rubí- Localpres).
Rubí té tres escoles bressol municipals (foto: Ajuntament de Rubí- Localpres)

Les famílies que vulguin inscriure els seus fills o filles en alguna de les escoles bressol municipals poden conèixer els tres centres públics de la ciutat a través de les seves jornades de portes obertes. El 21 d’abril rebrà a les famílies l’EBM Lluna; el 25 d’abril serà el torn de l’EBM Sol, solet i el 27 d’abril, farà jornada de portes obertes l’EBM La Bruna. Totes les jornades es faran per torns entre les 17 i  les 19 h. Durant aquestes sessions de portes obertes, cada escola presentarà l’equip de professionals que hi treballa, explicarà el seu projecte educatiu i les seves instal·lacions. 

Per assistir a alguna de les jornades de portes obertes, les famílies han d’omplir un formulari en línia en els següents enllaços: EBM Lluna (21 d’abril); EBM Sol, solet (25 d’abril) o EBM La Bruna (27 d’abril). Un cop feta la inscripció, l'escola confirmarà la cita per telèfon i concretarà l'hora a la qual ha d'assistir a la jornada el representant de la família.

Per rebre informació sobre el procés d’escolarització, les famílies poden assistir a la xerrada Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant menor de 3 anys a l’escola bressol municipal que anirà a càrrec del Servei d’Educació i Infància de l’Ajuntament de Rubí. La xerrada tindrà lloc en línia el dimarts 3 de maig a les 18 h. Per assistir-hi cal enviar un correu electrònic a educacio@ajrubi.cat. Les famílies inscrites rebran un formulari de confirmació per correu electrònic i l'enllaç per accedir a la plataforma webinar.

Calendari de preinscripció i matrícula per al curs 2022 – 2023

La preinscripció per a les escoles bressol municipals serà entre el 9 i el 16 de maig. Com l’any passat, les preinscripcions a les escoles bressol municipals seran telemàtiques a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí. Les famílies hauran d’omplir un formulari en línia que s'habilitarà dins del període fixat.

El 5 de maig es farà pública l’oferta de places. Les famílies podran fer la preinscripció entre el 9 i el 16 de maig. Les llistes provisionals baremades es publicaran el 19 de maig i es podran presentar reclamacions els dies 20, 23 i 24 de maig. La llistes definitiva d’admesos es publicarà el 3 de juny i la matricula s’haurà de formalitzar entre el 8 i el 15 de juny.

Rubí té tres escoles bressol municipals:

Objectius de Desenvolupament sostenible