Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles bressol municipals fan jornades de portes obertes entre el 13 i el 24 d’abril Les famílies també poden assistir a la xerrada ‘Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant menor de 3 anys a l’escola bressol municipal', que tindrà lloc dimecres 3 de maig a la Biblioteca Mestre Martí Tauler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les escoles bressol municipals fan jornades de portes obertes entre el 13 i el 24 d’abril

Les famílies també poden assistir a la xerrada ‘Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant menor de 3 anys a l’escola bressol municipal', que tindrà lloc dimecres 3 de maig a la Biblioteca Mestre Martí Tauler

Les escoles bressol municipals fan jornades de portes obertes entre el 13 i el 24 d’abril.

Les famílies que vulguin inscriure els seus fills o filles en alguna de les escoles bressol municipals poden conèixer els tres centres públics de la ciutat a través de les seves jornades de portes obertes. El 13 d’abril farà jornada de portes obertes l’EBM La Bruna, el 17 d’abril rebrà a les famílies l’EBM Lluna i el 24 d’abril serà el torn de les portes obertes de l’EBM Sol, solet. Totes les jornades es faran per torns entre les 17 i  les 19 h. Durant aquestes sessions de portes obertes, cada centre presenta l’equip de professionals que hi treballa, explica el seu projecte educatiu i fa un recorregut per les seves instal·lacions. Per assistir a les jornades de portes obertes, les famílies han d’omplir un formulari en línia als següents enllaços: EBM La Bruna (13 d’abril), EBM Lluna (17 d’abril); EBM Sol, solet (24 d’abril).

Per rebre informació sobre el procés d’escolarització, les famílies també poden assistir a la xerrada Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant menor de 3 anys a l’escola bressol municipal que anirà a càrrec del Servei d’Educació i Infància de l’Ajuntament de Rubí. La xerrada tindrà lloc dimecres 3 de maig a les 18 h a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler i el públic pot inscriure-s’hi en línia. Durant la xerrada, hi haurà servei gratuït d’acollida d’infants per a les famílies assistents a la xerrada, a l’Espai Familiar Creixença, just al costat de l’auditori. Per fer-ne ús, cal inscripció prèvia a educacio@ajrubi.cat donat que l'aforament és limitat.

La preinscripció per a les escoles bressol municipals serà entre el 8 i el 18 de maig. Es podrà fer presencialment a l’escola bressol demanada com a primera opció o de manera  telemática a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí.

Rubí té tres escoles bressol municipals:

Objectius de Desenvolupament sostenible