Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles artístiques municipals ofereixen tallers d’estiu que uneixen art i música La iniciativa s’adreça a nens i nenes d’entre 6 a 12 anys i es desenvoluparà durant el mes de juliol en horari de matí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les escoles artístiques municipals ofereixen tallers d’estiu que uneixen art i música

La iniciativa s’adreça a nens i nenes d’entre 6 a 12 anys i es desenvoluparà durant el mes de juliol en horari de matí

Una de les sessions de l'any passat  (foto: Ajuntament de Rubí).
Una de les sessions de l'any passat (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Escola d’Art i Disseny edRa i l’Escola Municipal de Música Pere Burés posaran en marxa aquest juliol una nova edició del MusicArt: tallers artístics d’estiu. El MusicArt és una oferta de tallers artístics interdisciplinaris que uneixen la música i les arts plàstiques amb la participació de les dues escoles artístiques municipals de la ciutat. Les sessions combinaran activitats de les dues disciplines: tallers instrumentals, percussió corporal, ceràmica, pintura, escenografia... tots amb un centre d’interès transversal que servirà per confeccionar un projecte final. 

Els tallers de MusicArt es desenvoluparan en dos torns: del 5 al 9 de juliol i del 12 al 16 de juliol, sempre de 9 a 13 h. En total, s’ofereixen 56 places per a nens i nenes d’entre 6 a 12 anys repartides en dos torns. Per cada torn, s’oferiran 28 places, 14 per infants de primària que ja hagin cursat de 1r a 3r i 14 places més per a nens i nenes que hagin fet de 4t a 6è de primària. El taller costarà 50 euros per setmana i infant inscrit.

Les famílies interessades podran formalitzar la inscripció en línia del 7 al 13 de juny, inclosos.

L’adjudicació de plaça es farà per l’ordre d’arribada de les sol·licituds. Una vegada finalitzat el termini de preinscripció, només s’atendran peticions a través del correu electrònic educacio@ajrubi.cat, si hi ha vacants.