Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

MusicArt: tallers artístics d'estiu L’Escola d’Art i Disseny edRa i l’Escola Municipal de Música Pere Burés ofereixen tallers artístics interdisciplinaris que uneixen la música i les arts plàstiques. https://www.rubi.cat/ca/temes/infancia/casals/casals-destiu-1/musicart-tallers-artistics-d-estiu/@@images/image/preview

MusicArt: tallers artístics d'estiu

L’Escola d’Art i Disseny edRa i l’Escola Municipal de Música Pere Burés ofereixen tallers artístics interdisciplinaris que uneixen la música i les arts plàstiques.

Les sessions combinaran activitats de les dues disciplines: tallers instrumentals, arts plàstiques variades, escenografia... tots amb un centre d’interès transversal que servirà per confeccionar un projecte final.  

Dates


Els tallers s'oferiran en dos torns: del 4 al 8 de juliol i de l'11 al 15 de juliol.

Horaris


L’horari serà de 9 a 13 h.

 

Places


Per cada torn s’oferiran 28 places, 14 per infants de primària que ja hagin cursat de 1r a 3r i 14 places més de 4t a 6è.

En total, s'ofereixen 56 places.

Preus


El preu és de 50 € la setmana per infant inscrit.

 

Preincripció


La inscripció es podrà realitzar properament fins a exhaurir les places. Es tramitarà en línia a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí.

En aquells casos en què sigui impossible fer-la telemàticament, es podrà demanar cita prèvia trucant al 93 588 70 00 (extensions 6381 - 6382).

L’adjudicació de plaça es farà per l’ordre d’arribada de les sol·licituds.

Una vegada finalitzat el termini de preinscripció, només s’atendran peticions a través del correu electrònic , si hi ha vacants.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
3