Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entrades per assistir al Campament dels Reis es podran reservar a partir d'aquest dimarts Tant el Campament dels Reis com l'acte d'arribada de Ses Majestats són d'accés gratuït però la necessitat de limitar-ne l'aforament fa imprescindible reservar-hi plaça https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les entrades per assistir al Campament dels Reis es podran reservar a partir d'aquest dimarts

Tant el Campament dels Reis com l'acte d'arribada de Ses Majestats són d'accés gratuït però la necessitat de limitar-ne l'aforament fa imprescindible reservar-hi plaça

Els Reis no faltaran a la seva visita als infants rubinencs (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig).
Els Reis no faltaran a la seva visita als infants rubinencs (foto: Ajuntament de Rubí - Lali Puig)

Aquest dimarts 15 de desembre a les 12 h, s'obrirà la reserva d'entrades per a una de les activitats més esperades d'aquestes festes nadalenques: el Campament dels Reis, que tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de gener. Les localitats per a l'acte d'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient, que se celebrarà la tarda del 5 de gener, es podran adquirir aquest dimecres 16 de desembre a partir de les 17 h. En tots dos casos, es podran aconseguir gratuïtament a través d'Internet.

El Campament dels Reis és un nou espai que s'ubicarà al recinte del Museu Municipal Castell (MMUC). En agraïment al bon comportament dels infants de Rubí durant la pandèmia, el Mag Rubisenc els deixarà accedir a un món fins ara ocult, on podran descobrir els personatges que treballen intensament per preparar l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar.

El Campament dels Reis obrirà els dies 2, 3 i 4 de gener de 16 a 21 h. Les famílies que vulguin assistir-hi tindran la possibilitat de seleccionar data i franja horària (hi haurà un torn cada mitja hora). Cada persona podrà adquirir un màxim de quatre entrades; en cas de voler-ne més haurà d'iniciar novament el procés.

La convocatòria dels visitants serà 20 minuts abans de l'inici del seu torn. Es recomana portar la confirmació de la reserva preferentment en format digital (al telèfon) per evitar el contacte amb el paper o, si no és possible, portar-la impresa des de casa. També es prega compromís envers l’adquisició d’entrades i reservar únicament les necessàries, tot prioritzant la infància i limitant el nombre d'acompanyants adults, ja que l'aforament és limitat.

L’activitat consisteix en una passejada prèviament dissenyada pel campament. Durant el recorregut, els infants que siguin valents podran entregar el seu xumet al Bòjum i als seus ajudants xumetaires, i també podran lliurar la seva carta adreçada als Reis d’Orient.

Pel que fa a l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient, s'ha organitzat en diferents passis la tarda del 5 de gener, entre les 17.30 i les 21.15 h a l'amfiteatre del parc del Castell. Com en el cas del campament, cada persona podrà adquirir un màxim de quatre entrades i, si en necessita més, haurà d’iniciar de nou el procés.

La convocatòria dels assistents serà 45 minuts abans de l’inici del seu passi. També es recomana portar la confirmació de la reserva preferentment en format digital (al telèfon) i ser responsable en l'adquisició d'entrades, per tal de garantir que tots els infants que ho vulguin puguin gaudir de l'experiència.